Football Talk

Σεντ Ετιέν - Μπρεστ 2-1: Πράσινο «άλμα» παραμονής με... υπογραφή Καμαρά!

Σεντ Ετιέν - Μπρεστ 2-1: Πράσινο «άλμα» παραμονής με... υπογραφή Καμαρά!
Η Σεντ Ετιέν επικράτησε με 2-1 (16/04) της Μπρεστ και έκανε μεγάλο «άλμα» παραμονής στη Ligue 1!
Μία εξαιρετική εμφάνιση του Μαχντί Καμαρά στάθηκε αρκετή για τη Σεντ Ετιέν, ώστε να προσπεράσει το εμπόδιο της Μπρεστ με 2-1 (16/04) και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Ο 23χρονος μέσος με ένα γκολ στο 14ο και ένα στο 39ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση και «χάρισε» ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του. Πλέον, οι «Στεφανούα» που έχουν παίξει ένα ματς περισσότερο, περιμένουν ένα στραβοπάτημα της Κλερμόν στο εκτός έδρας ματς της κόντρα στη Μετς (17/04, 16:00), ώστε να διατηρηθούν στην 17η θέση μετά το πέρας της 32ης αγωνιστικής.


Τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε μισή ώρα. Η φιλοξενούμενη Μπρεστ πήρε το προβάδισμα στο 8ο λεπτό με τον Ονοράτ, αλλά μέσα σε 25 λεπτά η Σεντ Ετιέν ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ. Αρχικά, ο Καμαρά έφερε το ματς στα ίσια στο 14', ενώ στο 39' ολοκλήρωσε την ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο 2-1.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σεντ Ετιέν (Πασκάλ Ντιπρά): Μπερναντόνι, Μπακαγιόκο (83' Γιουσούφ), Μανγκαλά, Ναντέ, Τιουμπ (68' Τραούκο), Καμαρά, Ντουάθ, Γκάμπριελ, Καζρί (61' Νορντίν), Μπουντεμπούζ (83' Αουσίς), Μπουανγκά

Μπρεστ (Μισέλ Ντε Ζακαριάν): Μπιζότ, Πιερ Γκαμπριέλ (77' Ουρόνεν), Σαρντονέ (36' Μπρασιέρ), Ερέλ, Ντουβέρν, Μπελαϊλί (60' Καρντόνα), Μπελκέμπλα, Αγκούμ (77' Μαγκνέτι), Ντελ Καστίγιο (60' Φαουσουριέ), Ονοράτ, Μουνιέ
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0