Football Talk

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μακέντα στην αποστολή με τον Ολυμπιακό μετά από δυόμιση μήνες!

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μακέντα στην αποστολή με τον Ολυμπιακό μετά από δυόμιση μήνες!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το… ντέρμπι αιωνίων και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τις επιλογές του για την αποστολή της ομάδας, στην οποία επιστρέφει το Κίκο Μακέντα μετά από δυόμιση μήνες.

Το πρωί του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι (17/4) με τον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε όλους του τους παίκτες να συμμετέχουν στην προπόνηση, εκτός των Λούντκβιστ, Βαγιαννίδη και Αγιούμπ οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό προγράμμα.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης έκανε την επιλογή του για την αποστολή του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Μέσα σε αυτή έχει θέσει ο Μακέντα ο οποίος απείχε για σχεδόν δυόμιση λόγω της επέμβασης στον αστράγαλο. Ο Χουάνκαρ δεν περιλαμβάνεται στην αποστολή καθώς είναι τιμωρημένος από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0