Football Talk

Κομβικό ντέρμπι σε κατάμεστη «Λεωφόρο» - Επιθετικά… γεμάτοι μετά από τρεις μήνες! (video)

Κομβικό ντέρμπι σε κατάμεστη «Λεωφόρο» - Επιθετικά… γεμάτοι μετά από τρεις μήνες! (video)

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνονται στην τελευταία αγωνιστική των play off, με τους «πράσινους» να μετρούν δυο μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο ισοπαλίες και μια νίκη!

Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στερείται… άδικα τον Χουάνκαρ, από έναν πολύ κομβικό ματς στο οποίο ο Ισπανός αμυντικός ήταν «αναντικατάστατος». Τη θέση του, εκτός απροόπτου, θα αναλάβει ο Φακούντο Σάντσες. Το ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων» είναι υψηλής σημασίας για το «τριφύλλι» καθώς μπορεί να αποβεί καθοριστικό το αποτέλεσμα για την ομάδα.

Επιθετικά… πάνοπλος από τον Ιανουάριο

Η ομάδα μετά από πολύ καιρό θα έχει στη διάθεση της και τα τρία φορ, Ιωαννίδη, Καρλίτος και Μακέντα. Τελευταία φορά που οι «πράσινοι» είχαν στην αποστολή και τους τρεις επιθετικούς ήταν στον παιχνίδι του Ιανουαρίου στην Τρίπολη. Έκτοτε, όλοι... πήραν απουσίες, με τον Μακέντα να απουσιάζει περισσότερο από δυόμιση μήνες.
ipiccy_image_7_4.jpg

Το κακό ξεκίνημα και η… γκαζιά με ΠΑΟΚ

Οι «πράσινοι» μπορούμε να πούμε πως δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά τα play off, αλλά ούτε με το χειρότερο τρόπο. Είναι μια ανάμεικτη γεύση. Η αρχή αυτών, έγινε στη Λεωφόρο με την ΑΕΚ που ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος με την «Ένωση» και στη συνέχεια ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη, όπου και εκεί ήρθε ισόπαλος. Για μια ομάδα που «καίγεται» 2 βαθμοί στις πρώτες δύο αγωνιστικές, δεν το λες και επιτυχία. Πόσο μάλλον αν συμπεριλάβουμε το γεγονός πως το «τριφύλλι» είχε κερδίσει την ΑΕΚ (3-0) δύο εβδομάδες πριν την τελευταία συνάντηση τους.

Η συνέχεια της διαδικασία είχε… ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 και πήρε το πρώτο του τρίποντο, ενώ στα Γιάννενα επίσης έφυγε με το βαθμό. Ναι είναι πολύ θετικό το γεγονός πως είσαι αήττητος στο… μίνι πρωτάθλημα των play off, αλλά δεν είναι και επιτυχία.

Δύναμη του… οι οπαδοί του

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί σε ένα κατάμεστο γήπεδο, που ο κόσμος θα πρέπει να αποτελέσει τον… 12ο παίκτη της ομάδας έτσι ώστε να φτάσει στη νίκη. Προσοχή όμως, επειδή δεν θα πέφτει «καρφίτσα» οι οπαδοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει να δοθεί η παραμικρή αφορμή για να δικαίωμα στις αρμόδιες αρχες για να τιμωρήσουν την ομάδα, μα πάνω από όλα την έδρα μας.

ΥΓ. Η ομάδα να παραμείνει προσηλωμένη στο στόχο της χωρίς να επηρεάζεται από… παρασκηνιακά περιστατικά και να μην αδικήσει τον εαυτό της.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0