Football Talk

Μοράτα για τον τελικό του 2015: «Αν υπήρχε VAR, η Μπαρτσελόνα δεν θα είχε πάρει το Champions League»

Μοράτα για τον τελικό του 2015: «Αν υπήρχε VAR, η Μπαρτσελόνα δεν θα είχε πάρει το Champions League»

Τον τελικό του 2015 θυμήθηκε ο Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος ανέφερε πως αν υπήρχε και τότε το VAR, η Μπαρτσελόνα δεν θα κατακτούσε το Champions League.

2015. Η Μπαρτσελόνα σηκώνει στον ουρανό τον τίτλο του Champions League και ολοκληρώνει το τρεμπλ μέσα στη σεζόν, πριν φτάσει τις πέντε κατακτήσεις σε ένα έτος.

Αντίπαλος η Γιουβέντους, η οποία είχε φτάσει στο… πικ της στον 21ο αιώνα, όμως δίχως να καταφέρει να φύγει με ψηλά το κεφάλι.

Από την πλευρά του, ο Αλβάρο Μοράτα, σε δηλώσεις του στο «DANZ», τόνισε πως αν υπήρχε και τότε VAR, η ομάδα του Ενρίκε δεν θα είχε κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αναλυτικά είπε: «Πάντα πίστευα ότι με το VAR θα είχαμε πέναλτι και η Γιουβέντους θα είχε ακόμα ένα Champions League στη συλλογή της, αλλά έτσι είναι η ζωή".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο μέλλον του στο Τορίνο: "Στη Γιουβέντους ρισκάρεις το μέλλον σου σε κάθε παιχνίδι. Όλοι θέλουν να παίξουν εδώ. Είναι φυσιολογικό να σε κρίνουν, δίνω τα πάντα για να κερδίσω και είμαι καλά εδώ. Φέτος έχουμε ζήσει δύο ή τρεις μίνι σεζόν σε μία. Έχουμε ανακάμψει.

Έχουμε κάνει άλμα ως ομάδα και μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Δεν χρειάζεται να παραπονιέσαι σκεπτόμενος τις ευκαιρίες που έχασες, πρέπει να επικεντρωθείς στη δουλειά και να πάρεις έναν ακόμη τελικό Coppa Italia. Υπάρχουν πολλοί πρωταθλητές που δεν έχουν κατακτήσει ούτε ένα Κύπελλο Ιταλίας, ούτε ένα Σούπερ Καπ»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0