Football Talk

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και δεύτερη και τρίτη φορά»

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και δεύτερη και τρίτη φορά»
Ο Γιαννής Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για την «μάχη» των play off με τους Σικάγο Μπουλς, υποστηρίζοντα πως δεν του φτάνει το περσινό πρωτάθλημα, αλλά θέλει κι άλλα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για τα play off, με στόχο να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Greek Freak με δηλώσεις του υποστήριξε πως δεν έχει χαλαρώσει με το περσινό πρωτάθλημα αλλά συνεχώς σκέφτεται πως θέλει περισσότερα.

Αναλυτικά είπε: «Πολλοί πιστεύουν ότι αφού έχεις κερδίσει ένα πρωτάθλημα και είσαι πετυχημένος στη ζωή σου, δεν υπάρχει πίεση. Δεν συμφωνώ απόλυτα. Φυσικά δεν προσπαθώ να επικεντρωθώ τόσο στην πίεση. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ και να διασκεδάσω το παιχνίδι. Αλλά στο τέλος της ημέρας το μυαλό πρέπει να βρει κάτι για να το αντικαταστήσει. Είναι κάπως έτσι, "ΟΚ, το κέρδισες μία φορά". Τώρα το μυαλό σου θέλει να το κερδίσεις μία δεύτερη, μία τρίτη φορά.

»Αν παίζεις καλά και μένεις στο παρελθόν, σε εμποδίζει να παίξεις καλά ξανά. Αν σημειώσεις 40 πόντους λες "ΟΚ, είχα 40 πόντους στο προηγούμενο ματς. Σήμερα μπορώ να είμαι απρόσεκτος με την μπάλα. Αυτή είναι η τέχνη που έχει δημιουργηθεί. Σήμερα κάνω επανεκκίνηση. Παίρνω έναν νέο καμβά και προσπαθώ να δημιουργήσω μία νέα τέχνη».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0