Football Talk

Λουτσέσκου: «Δώσαμε ένα μάθημα στους Μασσαλούς, τώρα είμαι οπαδός της Μαρσέιγ»

Λουτσέσκου: «Δώσαμε ένα μάθημα στους Μασσαλούς, τώρα είμαι οπαδός της Μαρσέιγ»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Μαρσέιγ στην Τούμπα (1-0) και τον αποκλεισμό από το Conference League, μίλησε για τα επεισόδια του πρώτου αγώνα, ενώ υποστήριξε πως θέλει να κατακήσουν την διοργάνωση οι Γάλλοι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε δηλώσεις του στο Canal+, υποστήριξε πως είναι απογοητευμένος από την ήττα από την Μαρσέιγ, λόγω της θετικής παρουσίας της ομάδας του. Παράλληλα, μίλησε για τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» αλλά και για την συνέχεια της σεζόν για τους Γάλλους:

«Μπορώ να πω πως είμαστε απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα γιατί πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες. Η Μαρσέιγ εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό μας λάθος. Και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εξαιρετική ποιότητα, μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Είμαι περήφανος που παίξαμε τόσο καλά και φτάσαμε μέχρι εδώ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

»Και ήταν ένα μάθημα από τον κόσμο μας στους Μασσαλούς. Όλοι φοβόντουσαν να έρθουν εδώ, όλοι φοβόντουσαν να παίξουν εδώ, αλλά ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και έτσι πρέπει να είναι και στη Μασσαλία.

»Για μένα η Μαρσέιγ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με παίκτες ποιότητας, νομίζω ότι είναι φαβορί για τον τίτλο. Τώρα είμαι οπαδός της Μαρσέιγ, θέλω να κερδίσει τη διοργάνωση».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0