Football Talk

Τα ζευγάρια του UEFA Europa League!

Τα ζευγάρια του UEFA Europa League!

Η δεύτερη φάση των προημιτελικών του UEFA Europa League ολοκληρώθηκε και διαμόρφωσαν και τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης!

Η Γουέστ Χαμ… καθάρισε από το ημίχρονο το παιχνίδι με τη Λυών, καθώς το 2-0 της έδινε το εισιτήριο για τα ημιτελικά παρόλα αυτά, σκόραρε ακόμη ένα γκολ και ολοκλήρωσε την αποστολή της στην Γαλλία. Από το ζευγάρι της Μπαρτσελόνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι Γερμανοί έκαναν… απόβαση στην Βαρκελώνη και με 30.000 φίλους στο «πλευρό» τους πήραν μια επική πρόκριση απέναντι στους Καταλανούς. Έτσι Γουέστ Χαμ και Άιντραχτ θα είναι το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών.

Η Λειψία «καθάρισε» και αυτή εύκολα με 2-0 στην Ιταλία απέναντι στην Αταλάντα και σε ένα… εύκολο βράδυ για τη γερμανική ομάδα, κατάφερε να πάρει την πρόκριση μέσα στο Μπέργκαμο. Ρέιντζερς και Μπράγκα ήταν το μοναδικό παιχνίδι που χρειάστηκε παράταση για να αναδειχθεί ο κάτοχος του τελευταίου εισιτηρίου . Οι Πορτογάλοι με δέκα παίκτες δεν είχαν αντοχές να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω και έτσι οι Σκωτσέζοι πήραν την πρόκριση με ένα γκολ του Ρουφ στην παράταση και θα συναντήσει τους «ταύρους».

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Λειψία – Ρέιντζερς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0