Football Talk

Τσιμίκας: «Θέλω πολύ να πάρω το Champions League, αξίζουμε να το κατακτήσουμε»

Τσιμίκας: «Θέλω πολύ να πάρω το Champions League, αξίζουμε να το κατακτήσουμε»
Ο Έλληνας διεθνής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη θέληση τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας του για την κατάκτηση του φετινού Champions League, λέγοντας παράλληλα ότι το αξίζουν.
Ο MVP του επαναληπτικού προημιτελικού της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπενφίκα και παράλληλα υποψήφιος από την UEFA για πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας, Κώστας Τσιμίκας, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του όπου τόνισε τη δίψα του για την κατάκτηση του UEFA Champions League με τους «κόκκινους».

«Το Champions League ήταν ο μεγάλος μου στόχος όταν ήρθα στη Λίβερπουλ, το θέλω πολύ και θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τα παιδιά και την ομάδα μου να το καταφέρουμε γιατί το αξίζουμε» ανέφερε ο Έλληνας μπακ.

Όσο για τις δύο ασίστ που έιχε στον αγώνα: «Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς και είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό μου δίνει εξτρά κίνητρο για τη συνέχεια και πάντα απολαμβάνω να παίζω για την κόκκινη οικογένεια».


Ενώ για το σύνθημα που έφτιαξαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ για εκείνον πρόσθεσε : «Περιμένω πως και πως να το ακούσω και στο γήπεδο, γιατί εγώ το ακούω κάθε μέρα στο κινητό. Είναι ιδιαίτερο για εμένα».

www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0