Football Talk

Champions League: Ο MVP Τσιμίκας στους υποψήφιους για τον πολυτιμότερο παίκτη της εβδομάδας!

Champions League: Ο MVP Τσιμίκας στους υποψήφιους για τον πολυτιμότερο παίκτη της εβδομάδας!
Μετά την παράσταση που έδωσε ο Έλληνας άσος της Λίβερπουλ στον αγώνα πρόκρισης με τη Μπενφίκα και την ανάδειξή του σε MVP του παιχνιδιού, η UEFA τον συμπεριέλαβε και στους υποψήφιους για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της εβδομάδας
Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποίησε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μπενφίκα για τον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του UEFA Champions League, γεγονός που του έδωσε δικαιολογημένα τον τίτλο του MVP για τον αγώνα. Ο «Greek Scouser» ήταν ο δημιουργός των δύο εκ των τριών τερμάτων των «reds» και η συγκλονιστική εμφάνισή του έχει προκαλέσει θαυμασμό σε όλους τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι τον αποθεώνουν!

Φυσικά τα κατορθώματα του 25χρονου μπακ δεν πέρασαν απαρατήρητα από την UEFA, καθώς όπως ανακοινώθηκε, συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της εβδομάδας! Ο Έλληνας διεθνής θα διεκδικήσει το βραβείο κόντρα στους Λούκα Μόντριτς, Ραούλ Αλμπιόλ και Τζον Στόουνς, με την UEFA να αναρωτιέται στη δημοσίευση που έκανε στα social media «Ποιος αξίζει να το κερδίσει;».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0