Football Talk

Έντονο ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για Πασχαλάκη!

Έντονο ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για Πασχαλάκη!

Δυναμικά στην υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μπαίνει η Τραμπζονσπόρ, καθώς ο Έλληνας άσος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για την θέση του πορτιέρο.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Οι εμφανίσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τον ΠΑΟΚ, ειδικά στην Ευρώπη, έχουν κάνει τον Έλληνα άσο να αρκετά αρεστό. Ουκ ολίγες ομάδες έχουν δείξει πως ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, ωστόσο το πρώτο, πολύ έντονο ενδιαφέρον, έρχεται από την Τουρκία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports από τη γειτονική χώρα, η Τραμπζονσπόρ των Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη έχει θέσει τον έμπειρο τερματοφύλακα στην κορυφή της λίστας της για τα καρέ.

Συγκεκριμένα, η αποχώρηση του βασικού της τερματοφύλακα και αρχηγού, Ουγκουρτσάν Τσακίρ είναι δεδομένη, με τον 26χρονο άσο να έχει συλλέξει αρκετά μεγάλες προτάσεις από την Ευρώπη. Έτσι, μία από τις περιπτώσεις που θεωρούνται ως… φαβορί, είναι ο Πασχαλάκης.

Φυσικά, παίζει τεράστιο ρόλο το συμβόλαιο του Έλληνα άσου που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έχει ανανεωθεί αλλά και η παρουσία των Μπακασετά και Σιώπη στην πρωτοπόρο του τουρκικό πρωταθλήματος. Φυσικά, για να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, πρώτα θα πρέπει να αποχωρήσει ο Τσακίρ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0