Football Talk

Ολυμπιακός: Με Μπουχαλάκη και Γκάρι Ροντρίγκες στη Λεωφόρο

Ολυμπιακός: Με Μπουχαλάκη και Γκάρι Ροντρίγκες στη Λεωφόρο

Πάνοπλος αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή (17/10) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» αφού τόσο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης όσο και ο Γκάρι Ροντρίγκες ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι  των «αιωνίων» στη Λεωφόρο και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να χαμογελάει. Τα νέα που προκύπτουν από τις τελευταίες προπονήσεις είχα ευχάριστα τόσο για τον Γκάρι Ροντρίγκες όσο και για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και φαίνεται πως και οι δύο θα είναι στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε υποβληθεί σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Κρητικός κεντρικός χαφ είχε αποχωρήσει λόγω ενός μυϊκού προβλημάτος κατά την διάρκεια του φιλικού με την Σαχτάρ.

Πλέον είναι στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς το αν και πόσο θα τους χρησιμοποιήσει κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις τελευταίες δύο προπονήσεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0