Football Talk

Ματίας Νόρμαν: Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League με σουτ… μόνο εκτός περιοχής!

Ματίας Νόρμαν: Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League με σουτ… μόνο εκτός περιοχής!

Ένα ρεκόρ που προφανώς και δεν περιμένει κάποιος από παίκτη της Νόριτς ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά η ομάδα των «καναρινιών», με τον Ματίας Νόρμαν να έχει τα περισσότερα σουτ από όλους εκτός περιοχής στην Premier League, δίχως να έχει ούτε μία προσπάθεια μέσα από το «κουτί»!

Μπορεί η Νόριτς να αποτελεί την βασικότερη υποψήφια για να επιστρέψει στην Championship, ούσα στην τελευταία θέση της Premier League, όμως ένας ποδοσφαιριστής της κατέχει ένα ρεκόρ, το οποίο δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο στην ιστορία του πρωταθλήματος από το 1992-93!

Ο λόγος για τον Ματίας Νόρμαν, ο οποίος έχει προβεί σε 20 τελικές προσπάθειες και όλες έχουν λάβει χώρα εκτός περιοχής, την ώρα που ούτε ένα σουτ του δεν έχει γίνει μέσα από το «κουτί».

Κανένας άλλος στην ιστορία της Premier League δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο, με το εντυπωσιακό της υπόθεσης να είναι τα 20-0 σουτ, εκτός και εντός περιοχής! Για την ιστορία πάντως, μόλις ένα από αυτά έχει καταλήξει στα δίχτυα, στο 2-1 επί της Μπρέντφορντ στην έδρα των «μελισσών», στην πρώτη νίκη των «καναρινιών» στην τρέχουσα σεζόν!

Πηγή: www.england65.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0