Football Talk

Φόιθ: «Όταν ο Τσουκουέζε σκόραρε φώναξα, σε παρακαλώ μην είναι οφσάιντ» (video)

Φόιθ: «Όταν ο Τσουκουέζε σκόραρε φώναξα, σε παρακαλώ μην είναι οφσάιντ» (video)

Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να πάρει μια ιστορική πρόκριση στο Μόναχο επί της Μπάγερν με γκολ του Τσουκουέζε στο 87’ της αναμέτρησης, με τους Τζάστιν Φόιθ και Ζεράρ Μορένο να μιλούν για το ματς.

Ο Τζάστιν Φόιθ αναφέρθηκε στο γκολ πρόκρισης μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, ενώ τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν παρακολουθήσει ώρες ολόκληρες το παιχνίδι της Μπάγερν.

«Είναι μια απίστευτη βραδιά για το σύλλογο, για την πόλη. Μια αναμφίβολα ιστορική στιγμή. Σήμερα θα πανηγυρίσουμε, αλλά από αύριο πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά. Όταν ο Τσουκουέζε σκόραρε φώναξα, σε παρακαλώ μην είναι οφσάιντ. Είχαμε αρκετή υπομονή και συγκέντρωση, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι σεβαστήκαμε απόλυτα τον αντίπαλο και είχαμε προετοιμαστεί παρακολουθώντας πολλά παιχνίδια του».

Ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Ζεράρ Μορένο, μίλησε και αυτός για την τρομερή επιτυχία της ομάδας του, αποκαλύπτοντας ότι είχαν πίστη για την πρόκριση.

«Είμαστε γεμάτοι χαρά. Από την ημέρα που κληρωθήκαμε με την Μπάγερν λέγαμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είχαμε πίστη».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0