Football Talk

Σιμεόνε για την κριτική που δέχεται: «Τους αγνοώ!»

Σιμεόνε για την κριτική που δέχεται: «Τους αγνοώ!»
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε, μετά την πρώτη αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι, στα προημιτελικά του Champions League.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη ρεβάνς της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι (13/04, 22:00) στα προημιτελικά του Champions League έχει ξεκινήσει και ο Ντιέγκο Σιμεόνε «έσπασε» τη σιωπή του.

Πιο συγκεκριμένα, πέρασε στην αντεπίθεση μετά την κριτική που δέχτηκε για τον τρόπο παιχνιδιού των «ροχιμπλάνκος» στο πρώτο ματς, αναφέροντας:

«Προπονώ από το 2005-06 και έχω επιλέξει να σέβομαι πάντα τους συναδέλφους μου. Όμως πάντα κάποιοι πρώην παίκτες ή προπονητές αποφασίζουν να ανοίξουν το στόμα τους για να κεντρίσουν την προσοχή του κόσμου. Απλά τους αγνοώ».

Παράλληλα, τόνισε για τη ρεβάνς:
«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που παίζει πολύ καλά, αλλά έχουμε ελπίδες. Είναι προφανές ότι η ελπίδα από μόνη της δεν είναι αρκετή, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι εκεί όπου μπορούμε να τους πληγώσουμε. Τα λόγια δεν λένε πολλά, σημασία έχει τι θα γίνει αφότου ξεκινήσει το παιχνίδι»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0