Football Talk

Serie A: O εισαγγελέας έκανε εισήγηση για τιμωρίες σε Γιουβέντους και Νάπολι

Serie A: O εισαγγελέας έκανε εισήγηση για τιμωρίες σε Γιουβέντους και Νάπολι
Έρχονται γερές «καμπάνες» σε ομάδες και στελέχη τους για την υπόθεση «Plusvalenze», το νέο σκάνδαλο που ταλανίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο.

 

Την επιβολή κυρώσεων πρότεινε ο εισαγγελέας στην Ιταλία λόγω του σκανδάλου «Plusvalenze», κατα το οποίο ορισμένες ομάδες και στελέχη «πείραζαν» τα οικονομικά στοιχεία τους. Η δίκη της υπόθεσης, άρχισε σήμερα (12/4) και έγινε εισήγηση για φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμα σε στελέχη που «πείραζαν» τους ισολογισμούς εμφανίζοντας περισσότερα χρήματα στα deals των συλλόγων.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας έχει προτείνει την επιβολή ποινών και στις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο και οι οποίες είναι συνολικά 11, με τις Γιουβέντους και Νάπολι να ξεχωρίζουν φυσικά.

Στη Γιουβέντους, η πρόταση του εισαγγελέα είναι να της επιβληθεί πρόστιμο 800.000 ευρώ, ενώ παράλληλα εισηγήθηκε για τον άλλοτε εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας και πλέον της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι, φυλάκιση 16 μηνών και 10 ημερών με αναστολή, για τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι 12 μηνών και για τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Πάβελ Νέντβεντ 8 μηνών.

Για τη Νάπολι, η εισήγηση ήταν για 11 μήνες και 5 μέρες φυλάκιση στον πρόεδρο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και στην ομάδα πρόστιμο 329.000 ευρώ.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0