Football Talk

Ιωνικός: Συγχαρητήρια από τον Ερασιτέχνη για την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Ιωνικός: Συγχαρητήρια από τον Ερασιτέχνη για την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Η πορεία του Ιωνικού στα play out γεμίζει με χαμόγελα τα τμήματά του και ο Ερασιτέχνης μοίρασε συγχαρητήρια για την πορεία.

Η νίκη στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 3-2, σε συνδυασμό με την ήττα της Λαμίας, έκανε τον Ιωνικό να έχει εξασφαλίσει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία κατά 95%.

Οι δύο νίκες και η μία ισοπαλία στις τρεις πρώτες στροφές του μίνι πρωταθλήματος, δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο από τα τμήματα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Ερασιτέχνης έβγαλε ανακοίνωση όπου δίνει συγχαρητήρια στο τμήμα του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

«Η 3η Αγωνιστική των Play outs ολοκληρώθηκε και απ' ότι φαίνεται, ''η δουλειά έγινε'' για την Ομάδα μας. Ο Ιωνικός θα αγωνίζεται στην 1η κατηγορία και τη νέα χρονιά!

Μετά από τρεις συνεχόμενες ανόδους, το σπουδαίο επίτευγμα παραμονής στην κατηγορία όντας νεοφώτιστοι, έρχεται να προστεθεί ως ένα ακόμα μεγάλο επίτευγμα!

Ο Ιωνικός Νικαίας επέστρεψε για τα καλά και όχι μόνο αγωνιστικά. Η οργανωτική του και διοικητική του υπόσταση τον κατατάσσουν στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Κι αυτό έχει ονοματεπώνυμο. Οικογένεια Τσιριγώτη.

Επιπλέον, η σημαντική συμβολή του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου, κ. Γ. Ιωακειμίδη όπου από κοινού με την οικογένειά Τσιριγώτη αναβαθμίζουν τις εγκαταστάσεις που στεγάζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις δραστηριότητές του οι οποίες συνεχώς αναβαθμίζονται, έρχονται προς επίρρωση των παραπάνω.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιωνικού Νικαίας συγχαίρει τη διοίκηση, τους παίκτες, τους προπονητές και όλους τους συντελεστές για το έργο τους και κατ' επέκταση για τη χαρά που προσφέρουν σε όλους τους φίλους της Ομάδας μας»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0