Football Talk

Βιονικός Ρόμπεν: Στα 38 του έτρεξε και ολοκλήρωσε τον πρώτο του μαραθώνιο! (video)

Βιονικός Ρόμπεν: Στα 38 του έτρεξε και ολοκλήρωσε τον πρώτο του μαραθώνιο! (video)
Το αθλητικό στοιχείο ζει έντονα στην καθημερινότητα του Άριεν Ρόμπεν, με τον παλαίμαχο μεσοεπιθετικό της Μπάγερν να συμμετάσχει και να ολοκληρώνει τον πρώτο του μαραθώνιο!
Η ταχύτητα και η φυσική του κατάσταση τον χαρακτήριζαν σαν ποδοσφαιριστή, στοιχεία που φαίνεται να τον ακολουθούν με το πέρας της επαγγελματικής του καριέρας. Ο 38χρονος Ολλανδός, πρώην μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου διατηρεί το κορμί του σε εξαιρετική φόρμα και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που το παρουσιάζεται.
 robben_3.jpg
Δύο χρόνια από την απόσυρση του από την ενεργό δράση, αποφάσισε να τρέξει και να ολοκληρώσει μία κούρσα 42 χιλιομέτρων στο Ρότερνταμ. Ο ίδιος βέβαια δεν φάνηκε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος με την εμπειρία, δηλώνοντας:
 
«Δεν ήταν διασκεδαστικό, πραγματικά δεν ήταν διασκεδαστικό. Τα κατάφερα, αλλά μέχρι εκεί. Συχνά πήγαινα βαθιά και έπρεπε να παλεύω αρκετά, αλλά ήταν ένας πραγματικός αγώνας.
 
Αυτό το κοινό στο πλάι σε βοηθάει πάρα πολύ. Ευχαριστώ όλους για αυτό, αυτό με βοήθησε. Στην αρχή με απασχολούσε λίγο ο χρόνος, αλλά σε ένα συγκεκριμένο σημείο το πετάς στη θάλασσα.
 
Μετά επιβιώνω και μπαίνω στον πρώτο μου μαραθώνιο. Τότε παρατηρείς τι κάνει κάτι τέτοιο στο σώμα σου, αλλά τα κατάφερα.»

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0