Football Talk

Τορίνο - Μίλαν 0-0: Ακίνδυνοι «μπιανκονέρι», αφήνουν τον τίτλο να τους... γλιστρήσει (video)

Τορίνο - Μίλαν 0-0: Ακίνδυνοι «μπιανκονέρι», αφήνουν τον τίτλο να τους... γλιστρήσει (video)

Τορίνο και Μίλαν «κόλλησαν» στο μηδέν στην αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής στην Serie A και πλέον οι «μπιανκόνερι» απόλεσαν το προβάδισμα που είχαν στον πίνακα της βαθμολογίας.

Δεύτερη σερί «λευκή ισοπαλία» για τη Μίλαν, καθώς μετά την Μπολόνια, δε κατάφερε να κερδίσει ούτε την Τορίνο και τωρα δίνει την ευκαιρία στην Ίντερ να την προσπεράσει στην βαθμολογία.

Όσον αφορά την αναμέτρηση το πρώτο 45λεπτο ήταν πολύ κακό αγωνιστικά, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία για γκολ. Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι παρότι αδιάφοροι βαθμολογικά, ήταν αυτοί που ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν πιο κοντά στο γκολ. Όποτε χρειάστηκε, ο γκολκίπερ της Μίλαν, Μενιάν, κράτησε όρθια την ομάδα του, ωστόσο στην απέναντι εστία οι συμπαίκτες του δεν ήταν το ίδιο ενθουσιώδεις ούτε στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος και πλέον η Ίντερ βρίσκεται στο -2 με ένα παιχνίδι λιγότερο, όπως και η Νάπολι που ηττήθηκε εντός έδρας από τη Φιορεντίνα και έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

 



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Τορίνο: Μπερίσα, Ζίμα (63’ Ίτσο), Μπρέμερ, Ροντρίγκεζ, Σίνγκο (63’ Αΐνα), Λούκιτς, Ρίτσι, Βοϊβόντα (84’ Μπουρζιόνο), Πόμπεγκα (84’ Σεκ), Μπελότι (76’ Πελέγκρι), Μπρέκαλο

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Καλούλου, Τομόρι (87’ Γκάμπια), Ερνάντεζ, Τονάλι (82’ Κρούνιτς), Κεσιέ, Σαλαμάκερς, Ντίαζ (55’ Μεσσίας), Λεάο, Ζιρού

 

Βασίλης Βασιλείου 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0