Football Talk

Ιστορικό... χαμηλό για την ΑΕΚ: Περισσότερες ήττες στο ΟΑΚΑ και από τη χρονιά του υποβιβασμού! (video)

Ιστορικό... χαμηλό για την ΑΕΚ: Περισσότερες ήττες στο ΟΑΚΑ και από τη χρονιά του υποβιβασμού! (video)
Η ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη (10/04, 2-1) της εξασφάλισε εκτός από μπελάδες όσον αφορά το ευρωπαϊκό της εισιτήριο, ένα ιστορικό αρνητικό ρεκόρ στο ΟΑΚΑ, από τη σεζόν 2012/13 που υποβιβάστηκε έως σήμερα!
Σχετικά Άρθρα
Δεν λένε να κοπάσουν τα προβλήματα στην ΑΕΚ, με τα αρνητικά ρεκόρ να ισοφαρίζονται ή να θέτουν νέες κορυφές! Το τελευταίο καταγράφηκε στην ήττα της «Ένωσης» με 2-1 (10/04) από τον Άρη
 
Το «διπλό» των Θεσσαλονικέων επιβεβαίωσε την έκτη εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, σε κανονική διάρκεια και play-offs. Εν ολίγοις, από τα 15 παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα στο ΟΑΚΑ, έχει ηττηθεί στα έξι, δηλαδή στο 40%! 
 
Αναλυτικά τα ματς που έχασε φέτος στην έδρα της:
 


Δίπλα στο αρνητικό ρεκόρ με τις τρεις σερί εντός έδρας ήττες μετά από 36 ολόκληρα χρόνια, πλέον στέκει και ένα νέο.

Το ποσοστό προφανώς και είναι εντυπωσιακό από μόνο του. Αν όμως αναλογιστεί κανείς, πως ξεπέρασε τις πέντε ήττες που υπέστη η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την αγωνιστική περίοδο 2012/13, όταν και υποβιβάστηκε... τρομάζει!
 
Από την επιστροφή της στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου κι έπειτα, το ΟΑΚΑ προσέφερε κάποια «ασφάλεια», βαθμολογική και ψυχολογική, αλλά τόσο στην περσινή σεζόν, όπου καταγράφηκαν πέντε ήττες στην κανονική διάρκεια και τα play-offs της Super League, όσο και στη φετινή που έγιναν έξι, κάτι τέτοιο δεν μοιάζει να συμβαίνει. 
 
Πλέον, με τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις να απομένουν έως το τέλος των φετινών play-offs, απέναντι σε Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό, ελλοχεύει ο κίνδυνος να καταγραφεί ένα νέο ιστορικό, αρνητικό ρεκόρ. Εκτός κι αν η ΑΕΚ αλλάξει άμεσα «συνήθειες».
 
Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0