Football Talk

Μπόχουμ – Λεβερκούζεν 0-0: Μοιραίος Ντιαμπί και «στραβοπάτημα» για τους φιλοξενούμενους (video)

Μπόχουμ – Λεβερκούζεν 0-0: Μοιραίος Ντιαμπί και «στραβοπάτημα» για τους φιλοξενούμενους (video)

Στην «λευκή» ισοπαλία έμειναν Μπόχουμ και Λεβερκούζεν, με τον Ντιαμπί να χάνει πέναλτι και τους φιλοξενούμενους να «πετάνε» πολύτιμους βαθμούς.

«Άντεξε» η Μπόχουμ του Κώστα Σταφυλλίδη απέναντι στην Λεβερκούζεν, καταφέρνοντας να αποσπάσει την ισοπαλία στην έδρα της με 0-0.  Σε έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, η ομάδα του Τόμας Ράις κοίταξε στα «μάτια» τις «ασπιρίνες», δεν φοβήθηκε και με την βοήθεια της τύχης πήρε έναν σπουδαίο βαθμό.

Η ομάδα του Τζεράρντο Σεοάνε ήταν μακριά από τον συνηθισμένο επιθετικό εαυτό της και δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ρέιμαν. Με τον χρόνο της να τελειώνει, το πέναλτι που κέρδισε στο 65’ της έδωσε ελπίδα νίκης, δεν κατάφερε όμως να το μετουσιώσει σε γκολ.

Ο Μούσα Ντιαμπί ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ήταν άστοχος με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους. Η Μπόχουμ μπορεί να είναι χαρούμενη για μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, ενώ από την άλλη πλευρά η Λεβερκούζεν «πέταξε» σημαντικούς βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπόχουμ (Τόμας Ράις): Ρέιμαν, Γκαμπόα, Μπέλα-Κότσαπ, Λάιτς, Σόαρες, Σταφυλλίδης, Λοσίγια, Πάντοβιτς (63’ Χόλτμαν), Ρεξμπεκάι (63’ Λέβεν), Ασάνο (81’ Μπλουμ), Πόλτερ (81’ Ζόλερ)

Λεβερκούζεν (Τζεράρντο Σεοάνε): Χραντέτσκι, Χίνκαπι, Ταπσόμπα, Ταχ (30’ Μπάκερ), Κοσούνου, Αρανγκίζ, Άντριχ, Παουλίνιο (66’ Μπελαραμπί (77’ Σινκγκράβεν)), Ντέμιρμπαϊ (78’ Αλάσιος), Ντιαμπί, Σικ (78’ Αλάριο)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0