Football Talk

Prosport: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Βαντίμ Ράτσα!

Prosport: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Βαντίμ Ράτσα!

Το σχετικό δημοσίευμα, μιλά για ενδιαφέρον της ΑΕΚ, για τον 28χρονο διεθνή Μολδαβό μέσο της Βολουντάρι, Βάντιμ Ράτσα!

Δημοσίευμα που προκύπτει από την Prosport εμπλέκει την ΑΕΚ με τον 28άχρονο διεθνή Μολδαβό, Βάντιμ Ράτσα, ο οποίος αγωνίζεται στην Βολουντάρι, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο για την ομάδα του και για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα:

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Βαντίμ Ράτσα (28 ετών), από την Βολουντάρι, η οποία έστειλε ανθρώπους στους τελευταίους αγώνες της ομάδας Ilfov για να παρακολουθήσουν τον Μολδαβό διεθνή.

Οι εμφανίσεις του μέσου της Βολουντάρι τράβηξαν την προσοχή αυτή τη σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που η Βολουντάρι έκανε μια εξαιρετική σεζόν παίρνοντας την πρόκριση στα play-offs. Στους τελευταίους αγώνες τον παρακολούθησαν εκπρόσωποι του συλλόγου της ΑΕΚ, οι οποίοι θέλουν να διασφαλίσουν ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με πληροφορίες της ProSport .

Για τον Ράτσα, δεν ενδιαφέρεται μόνο η ΑΕΚ, αλλά και η Αλ Φατέχ από την Σαουδική Αραβία και η ουγγρική Βίντι.

Ο Βαντίμ Ράτσα μπορεί να πάει στην ΑΕΚ στο τέλος της φετινής σεζόν. Οι Έλληνες είναι εντυπωσιασμένοι από τις εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή και έστειλαν τους εκπροσώπους τους στα τελευταία ματς της League 1 για να παρακολουθήσουν τον Μολδαβό διεθνή.

Οι εμφανίσεις του μέσου εντυπωσίασαν και τους ιθύνοντες της Αλ Φατέχ από τη Σαουδική Αραβία, που τον σκέφτονται για μεταγραφή το καλοκαίρι, ενώ τον παρακολουθούν και οι Ούγγροι της Βίντι

Η ΑΕΚ είναι τρίτη στα πλέι οφ της πρώτης κατηγορίας στην Ελλάδα, 22 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και 11 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, την ομάδα με προπονητή τον Ρουμάνο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Βαντίμ Ράτσα είναι μέλος της εθνικής ομάδας της Μολδαβίας, για την οποία αγωνίστηκε σε 26 αγώνες. Σε επίπεδο ομάδας, έπαιξε επίσης στη League 1 για την Chindia Târgoviște και φόρεσε επίσης τη φανέλα των συλλόγων Sheriff Tiraspol, FC Tiraspol, Zaria Bălți, Speranța Nisporeni και Milsami Orhei, όλες από την Μολδαβία.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0