Football Talk

Τζένοα – Λάτσιο 1-4: Δεν δυσκολεύτηκε η ομάδα του Σάρι με χατ-τρικ Ιμόμπιλε (video)

Τζένοα – Λάτσιο 1-4: Δεν δυσκολεύτηκε η ομάδα του Σάρι με χατ-τρικ Ιμόμπιλε (video)

Σε έναν αγώνα με ωραίο ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες, η Λάτσιο εκμεταλλεύτηκε τις δικές της και με τον Ιμόμπιλε να πετυχαίνει δύο γκολ επικράτησε της Τζένοα με 4-1.

Δεν δυσκολεύτηκε η Λάτσιο να περάσει από την έδρα της Τζένοα, επικρατώντας με 4-1. Μεγάλος ηγέτης -φυσικά- ο Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος με χατ-τρικ «χάρισε» ουσιαστικά την νίκη στην ομάδα του.

Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, δημιουργώντας αρκετές επικίνδυνες ευκαιρίες. Η Λάτσιο, όμως, ήταν πιο αποτελεσματική και στο 31’ άνοιξε το σκορ με ωραία προσωπική ενέργεια του Άνταμ Μάρουσιτς.

Η Τζένοα προσπάθησε να απαντήσει αλλά η ομάδα του Σάρι θα ήταν αυτή που θα πετύχαινε και δεύτερο γκολ με τον Ιμόμπιλε στο 45+1’. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, με τον Ιταλό επιθετικό να σκοράρει ξανά και να κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για την ομάδα του Μπλεσίν.

 

Ένα αυτογκόλ του Πάτρικ στο 68’ αναπτέρωσε κάπως τις ελπίδες των γηπεδούχων αλλά όχι για πολύ. Ο Ιμόμπιλε θα ολοκλήρωνε την εξαιρετική του εμφάνιση με ακόμα ένα γκολ, κάνοντας χατ-τρικ στο 76' και «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι.

Με το τρίποντο αυτό η Λάτσιο «σκαρφάλωσε» στην πέμπτη θέση, ξεπερνώντας την Ρόμα η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη πλευρά, η Τζένοα έμεινε στην 19η θέση και μπαίνει σε «μπελάδες» με τον υποβιβασμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τζένοα (Αλεξάντερ Μπλεσίν): Σιρίγκου, Χέφτι, Μακσίμοβιτς, Έστιγκαρντ, Βάσκεζ (65’ Κρισίτο), Γκαλντάμες, Μπαντέλι (74’ Φρέντρουπ), Πορτανόβα (46’ Εκουμπάν), Αμίρι (82’ Γκούντμουντσον), Μελεγκόνι (65’ Γεμπόα), Πίκολι

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Στρακόσα, Μάρουσιτς, Ατσέρμπι, Πάτρικ, Λατσάρι (83’ Χισάι), Αλμπέρτο (72’ Μπάσιτς), Λέιβα (54’ Κατάλντι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ζακάγκνι (72’ Πέδρο), Ιμόμπιλε, Άντερσον


Κώστας Ξενακούδης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0