Football Talk

Eμπαπέ: «Ντροπιαστικό που άργησε τόσο πολύ η συνεργασία με τους Μέσι και Νεϊμάρ»

Eμπαπέ: «Ντροπιαστικό που άργησε τόσο πολύ η συνεργασία με τους Μέσι και Νεϊμάρ»

O Kιλιάν Εμπαπέ, που πέτυχε χατ τρικ στην νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 6-1 στην έδρα της Κλερμόν , δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα ότι είναι ντροπιαστικό το γεγονός, πως άργησε να «συνδεθεί» ποδοσφαιρικά με τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνέτριψε την Κλερμόν εκτός έδρας με 6-1 με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον ΝεΪμαρ να πετυχαίνουν χατ τρικ και το Λιονέλ Μέσι να μοιράζει τρεις ασίστ. Ο 23χρονος Γάλλος, μίλησε στην τηλεόραση της χώρας του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όπου και αναφέρθηκε στην αργοπορημένη, επιτυχημένη συνεργασία του με τον Αργεντινό και τον Βραζιλιάνο.

f0e5382e25a2d645ef4a5cd25ba3d1d0o2.jpg

Συγκεκριμένα τα όσα δήλωσε ο σταρ των Παριζιάνων:

«Είναι ντροπή που συνέβη τώρα, αλλά υπάρχουν παράγοντες και καταστάσεις που καθυστέρησαν αυτή τη διαδικασία. Αλλά νιώθουμε ότι είμαστε τρεις ποιοτικοί παίκτες και προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα όσο είναι δυνατόν, όπως συνέβη και σήμερα" ανέφερε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το αν η παρουσία του Μέσι και του Νεϊμάρ στην Παρί μπορούν να επηρεάσουν την απόφαση για το μέλλον του:
"Έχω ήδη απαντήσει σε ερώτηση για το αν ο Νεϊμάρ και ο Μέσι μπορούν να επηρεάσουν την απόφασή μου. Είναι εδώ από τον Ιούλιο. Τους έχω ήδη μιλήσει.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0