Football Talk

Ο Ράνγκνικ κατέχει το χειρότερο ποσοστό νικών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστορία της Premier League!

Ο Ράνγκνικ κατέχει το χειρότερο ποσοστό νικών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστορία της Premier League!

O Ράλφ Ράνγκνικ μπορεί να ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον περασμένο Δεκέμβριο, πρόλαβε ωστόσο να γίνει κάτοχος, ενός ιστορικού αρνητικού ρεκόρ.

Μπορεί η πρόσληψη του Ράλφ Ράνγκνικ, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το περασμένο Δεκέμβριο, να σήμαινε μια αλλαγή στο κλίμα της ομάδας ωστόσο τα αποτελέσματα των «κόκκινων διαβόλων», είναι αυτά που λένε την αλήθεια.

Ο 62χρονος πολύπειρος τεχνικός, συμπλήρωσε στο παιχνίδι με την Έβερτον την 21η του εμφάνιση ως προπονητής της Γιουνάιτεντ και 17η για το πρωτάθλημα. Μετά και την ήττα με 1-0 από τα «ζαχαρωτά» όμως, ο Ράνγκνικ, έγινε ο προπονητής με το χειρότερο ποσοστό νικών, στην ιστορία της ομάδας, από τη σύσταση Premier League. Συγκεκριμένα, μετράει σε 17 αναμετρήσεις, οκτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και τρείς ήττες, με το συντελεστή να διαμορφώνεται στα επίπεδα του 47%

ragninck.jpg

 

Ο προκάτοχος του, Μάικλ Κάρικ, παρότι κάθισε μόλις για δύο παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, δεν γνώρισε την ήττα, με το ποσοστό του να ανέρχεται στο 50%.


carrick_5.jpg

Στη συνέχεια συναντάμε τον Ράιαν Γκίγκς. O Oυαλός, κάθισε στον πάγκο της ομάδας για δύο μήνες, καταγράφοντας τέσσερις συμμετοχές, στις οποίες καταμετρά δύο νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία, με το ποσοστό του ανέρχεται στο 50%. Στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται και ο Ντέιβιντ Μόγες. Ο Σκωτσέζος τεχνικός μετά από δέκα μήνες θητείας στο «Όλντ Τράφορντ», κατέγραψε 34 συμμετοχές στην Premier League, έχοντας 17 νίκες, έξι ισοπαλίες , αλλά και έντεκα ήττες.

giggs.jpg


 moyes_1.jpg

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κι ο Λουίς Φαν Χάαλ, έχουν ποσοστό επιτυχίας 51%, με τον Νορβηγό να έχει  56 νίκες, 29 ισοπαλίες και 24 ήττες σε 109 αναμετρήσεις. Από την άλλη πλευρά ο Ολλανδός προπονητής, κάθισε στον πάγκο της ομάδας του Μάντσεστερ σε συνολικά, 104 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 76 στην Premier League. O απολογισμός του, ήταν 39 νίκες 19 ισοπαλίες και 18 ήττες.
Untitled-design-52-1.png

LVG.jpeg

Την οκτάδα κλείνουν ο Ζοσέ Μουρίνιο και φυσικά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Πορτογάλος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, αφού στις 93 φορές που κάθισε στον κόκκινο πάγκο για αγώνα της Premier, έφυγε 50 φορές, με το «τρίποντο» της νίκης, 26 με την ισοπαλία, και 17 με ήττα, έχοντας 54% ποσοστό επιτυχίας.

manchester-united-manager-jose-mourinho.jpg

Ο ζωντανός θρύλος του συλλόγου, Σέρ Άλεξ Φέργκιουσον, έπειτα από 27 χρόνια και 37 τίτλους συνολικά, με τους «μπέμπηδες» δε θα μπορούσε να μην είναι στην κορυφή.  Σε 810 παιχνίδια πρωταθλήματος από τη σεζόν 1992/93 και έπειτα, ο Σκωτσέζος, κατέγραψε 528 νίκες, 168 ισοπαλίες και μόλις 114 ήττες, φτάνοντας στο εντυπωσιακό ποσοστό του 65%.

1358408-29162057-2560-1440_1.jpg


Γιώργος Ζαχαρίου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0