Football Talk

Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν 1-6: Αυτή ναι, ήταν η πραγματική Παρί! (video)

Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν 1-6: Αυτή ναι, ήταν η πραγματική Παρί! (video)

Μία φοβερή και τρομερή Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε την Κλερμόν στην έδρα της, με τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ να πετυχαίνουν χατ τρικ και τον Λιονέλ Μέσι να σερβίρει τρία τέρματα.

Οι Παριζιάνοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6’ κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ όταν σε μία αναταραχή έξω από την περιοχή της Κλερμόν, ο Λιονέλ Μέσι έδωσε στον Νεϊμάρ  και εκείνος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που ο Βραζιλιάνος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η Παρί συνέχισε την πίεσή της μετά το γκολ και κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο τέρμα μόλις 13 λεπτά μετά το πρώτο. Ο Μέσι σέρβιρε και πάλι με ωραίο τρόπο, βγάζοντας τον Εμπαπέ σε τετ α τετ, με τον Γάλλο να πετυχαίνει το 29ο γκολ του για φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να αντιδράσουν και εν τέλει λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου μπόρεσαν να μειώσουν με τον Ντοσού ύστερα από μπαλιά του Καουί.

Στο δεύτερο ημίχρονο επιτέλους είδαμε τι μπορεί να κάνει η τριάδα Μέσι-Εμπαπέ-Νεϊμάρ, ίσως για πρώτη φορά φέτος. Οι γηπεδούχοι άντεξαν μέχρι το 71’, έκαναν κάποιες φάσεις ωστόσο δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Το πέναλτι που κέρδισε σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Εμπαπέ ήταν καθοριστικό καθώς κλείδωσε τη νίκη των φιλοξενουμένων.

Ο Νεϊμάρ ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το δεύτερο γκολ του στον αγώνα ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος άσος έδωσε με φανταστική μπαλιά στη πλάτη της άμυνας στον Γάλλο επιθετικό και εκείνος έκανε το 4-1 για την ομάδα του. Στο 80’ ο Εμπαπέ θα σκοράρει ξανά, ολοκληρώνοντας το χατ τρικ του, αυτή τη φορά από ασίστ του Λιονέλ Μέσι, την τρίτη του στον αγώνα ενώ χατ τρικ κατάφερε να κάνει και ο Νεϊμάρ τρία λεπτά αργότερα έπειτα από πάσα του Εμπαπέ, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 για τους Παριζιάνους!


ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Κλερμόν (Πασκάλ Γκαστιέν): Ντεμά, Ζενταντκά, Μπιλόν, Σεϊντού, Μεντί, Μανιέν, Γκαστιέν, Ντοσού, Μπερτομιέ, Καουί, Μπαγιό

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Ντοναρούμα, Χακιμί, Ράμος, Κιμπέμπ, Μέντες, Γκέιγ, Ντανίλο, Βεράτι, Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ

Αντώνης Κεφαλωνίτης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0