Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-0: Εδώ έφαγε την Τσέλσι… στους «azulones» θα κολλούσε;

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-0: Εδώ έφαγε την Τσέλσι… στους «azulones» θα κολλούσε;
Η «Βασίλισσα» έκανε τη δουλειά της κόντρα στη Χετάφε (2-0), χωρίς να βρίσκουν δίχτυα οι συνήθεις ύποπτοι Μπενζεμά και Βινίσιους, φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στο 35ο πρωτάθλημα.

Το τελευταίο ματς της ημέρας (Σάββατο 9/4) για το ισπανικό πρωτάθλημα είχε το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Χετάφε, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0 και να διευρύνουν το σερί νικών εντός έδρας απέναντι στην αντίστοιχη αντίπαλο σε 13.

Η «Βασίλισσα» είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και πίεζε διαρκώς για να πάρει το κεφάλι στο σκορ αλλά ο Νταβίντ Σόρια κρατούσε το «μηδέν» με τρομερά αντανακλαστικά. Μέχρις ότου, ο Βινίσιους Τζούνιορ να ξεκλειδώσει την άμυνα της Χετάφε με τρομερή σέντρα με εξωτερικό φάλτσο που βρήκε τον Κασεμίρο και αυτός με κεφαλιά να καρφώσει τα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Ενώ το δεύτερο μέρος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πιστό αντίγραφο του πρώτου, μιας και η ομάδα του Κίκε Φλόρες συνέχισε να αμύνεται στο δικό της μισό, δίχως προσπάθεια για δημιουργία επίθεσης. Κάτι που κράτησε μέχρι το 68ο λεπτό και το 2-0 του Λούκας Βάσκεθ με ωραίο πλασέ, ύστερα από πολύ ωραία συνεργασία με τον Ροντρίγκο. Οδηγώντας τους «γκαλάκτικος» ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο της La Liga.

Οι ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Βάσκεθ, Μιλιτάο, Αλάμπα (86’ Νάτσο), Μαρσέλο, Κασεμίρο (74’ Θεμπάγιος), Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Βινίσιους (83’ Ασένσιο), Μπενζεμά (74’ Μπέιλ)

Χετάφε (Κίκε Φλόρες): Σόρια, Σουάρες, Κουένκα ( 82’ Καμπάκο), Τζενέ, Μίτροβιτς, Ολιβέρα, Μαξίμοβιτς (86’ Γιοκούσλου), Βιγιάρ (Λουίς), Αλενιά (46’ Ροντρίγκεθ), Μαγιοράλ (46’ Σάντρο), Ουνάλ

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0