Football Talk

Ολυμπιακός-Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0: Γιορτή στο Γ. Καραϊσκάκης, γεμάτη ποδοσφαιρικό θέαμα και με ένα ηχηρό μήνυμα για ειρήνη! (video)

Ολυμπιακός-Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0: Γιορτή στο Γ. Καραϊσκάκης, γεμάτη ποδοσφαιρικό θέαμα και με ένα ηχηρό μήνυμα για ειρήνη! (video)
Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την Σαχτάρ Ντόνετσκ σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των θυμάτων του πολέμου. Μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από τον Τικίνιο Σοάρες, στο πρώτο ημίχρονο, με την αναμέτρηση να χαρακτηρίζεται από αρκετές δοκιμές ποδοσφαιριστών.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τον Ολυμπιακό ορεξάτο, πατώντας συχνά την αντίπαλη περιοχή, κυρίως από την αριστερή πτέρυγα μέσω συνεργασιών των Ρέαμπτσιουκ και Βαλμπουενά. Το υψηλό πρέσινγκ έφερε το 1-0, στο 21ο λεπτό, έπειτα από δοκάρι του Μασούρα και κεφαλιά-ριμπάουντ του Τικίνιο Σοάρες. Από τα μέσα του ημιχρόνου και έπειτα η Σαχτάρ πήρε μέτρα και ξεκίνησε μέσω μακρινών σουτ να απειλεί την εστία του Κρίστινσον. Το θέαμα χορταστικό, παρά την αγωνιστική απραξία της Σαχτάρ, αλλά και της πειραματικής ενδεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς.


Η έναρξη του δεύτερου μέρους συνοδεύτηκε με φτωχό θέαμα, ελέω των οκτώ αλλαγών που πραγματοποίησαν οι γηπεδούχοι. Οι Ουκρανοί δεν κατόρθωσαν ποτέ να απειλήσουν την ερυθρόλευκη εστία, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που κατάφερε μετέπειτα να βρει ρυθμό. Εντύπωση προκάλεσε το παιχνίδι του Σισέ, ως αριστερός οπισθοφύλακας, καθώς κατόρθωσε ουκ ολίγες φορές να πατήσει περιοχή και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Σημαντικότερες στιγμές προήλθαν από τα πόδια του Ρόνι Λόπες ο οποίος απείλησε διαδοχικά στο 68ο και 69ο λεπτό, με τον Ανατόλι Τρουμπίν ωστόσο να δηλώνει παρών. 


 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Κρίστινσον (90' Καραργύρης), Μανωλάς (45' Σισέ), Παπαδόπουλος (45' Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ (45' Λαλά), Βρουσάι (45' Μπα), Μπουχαλάκης (28' Αγκιμπού Καμαρά), Κουντέ (45' Μαντί Καμαρά), Φορτούνης (45' Καρβάλιο), Βαλμπουενά (45' Ρόνι Λόπες), Μασούρας (45'  Ονιεκούρου), Τικίνιο

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Τρουμπίν, Κονόπλια (24' Στασιούκ), Στεπανένκο, Μιντρίκ, Μπόριατσιουκ (67' Καπίνους), Μπουλέζα, Μισνίοφ (86' Tσέκι), Μποντάρ, Μπονταρένκο (76' Κρίσκιβ), Ματβιένκο

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0