Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3: Νικαιώτικο διπλό σε ματς… επανάληψη της κανονικής διάρκειας

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3: Νικαιώτικο διπλό σε ματς… επανάληψη της κανονικής διάρκειας

Όπως και στην αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας, έτσι και στα play out της Super League, ο Ιωνικός έφυγε με το διπλό από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 3-2.

Μια αναμέτρηση γεμάτη γκολ μας χάρισαν, οι βαθμολογικά χωρίς κίνητρο, Αστέρας Τρίπολης και Ιωνικός στο Θ. Κολοκοτρώνης. Οι Αρκάδες ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς, αλλά η ομάδα της Νίκαιας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στη νίκη με 3-2.


1ο ημίχρονο

Μόλις στην πρώτη σημαντική φάση του αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε γκολ με σκόρερ τον Ριέρα. Συγκεκριμένα, στο 5’ ο Ισπανός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Η συνέχεια ωστόσο άνηκε αποκλειστικά στον Ιωνικό, ο οποίος χρειάστηκε δύο ευκαιρίες για να βρει δύο γκολ. Στο 29’ ο Άοσμαν εκτέλεσε ένα κόρνερ από την αριστερή πλευρά, ο Μύγας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα πήγε παράλληλα με την εστία και ο Τσιγκρίνσκι είχε εύκολο έργο για το 1-1, προ κενής εστίας. Δώδεκα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα του Ιωνικού, σε πανομοιότυπη φάση. Πάλι ο Άοσμαν εκτέλεσε φάουλ, ο Σάντσες στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, για να πεταχτεί ο Μάντζης με προβολή να κάνει το 1-2.

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με γκολ. Ο Ιωνικός κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ εκ νέου τον Μάντζη. Η πίεση των φιλοξενούμενων ψηλά απέδωσε, με τον Μύγα να κλέβει τη μπάλα έξω από την περιοχή του Αστέρα, να δίνει στον Τουράμ και εκείνος με ωραία κάθετη να τροφοδοτεί τον Μάντζη για το 1-3 στο 52’. Στην συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση. Η μείωση του σκορ ωστόσο επετεύχθη αργά. Στο 87’ ο Γκαρσία γύρισε την μπάλα στην περιοχή του Χουτεσιώτη, ο Μουνάφο πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και νίκησε τον Έλληνα γκολκίπερ. Από και έπειτα δεν υπήρχε χρόνος για κάτι παραπάνω, με τον Ιωνικό να πανηγύριζει στο φινάλε του ματς.

Η φάση του αγώνα

Το γκολ του Ιωνικού στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου του έδωσε ισχυρό προβάδισμα νίκης και κατέβαλε τους παίκτες του Αστέρα που είχαν πλέον ένα βουνό να ανέβουν.

MVP

Ο Βασίλης Μάντζης πέτυχε δύο γκολ για δεύτερο σερί ματς του Ιωνικού και ήταν αυτός που συνέβαλε τα μέγιστα στην σημερινή νίκη της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Άλβαρεζ, Βαλιέντε (79' Ιγκλέσιας), Σανταφέ (46’ Μουνάφο), Σόνι (59’ Σίτο), Ριέρα (46’ Χεσκ), Τίλικα, Μπενίτο (Μπαράλες 62’)

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Ρομαό (88' Τσιριγώτης), Τριγκρίνσκι, Σάνστσες, Μύγας, Κάνιας, Άοσμαν (82' Γκοτσούλιας), Ντάλσιο (62’ Κιάκος), Βαλεριάνος, Λένις (46’ Τουράμ), Μαντζής (82' Καμπράλ)

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0