Football Talk

Ρεμς - Ρεν 2-3: Πήρε το διπλό και έπιασε τη Μαρσέιγ

Ρεμς - Ρεν 2-3: Πήρε το διπλό και έπιασε τη Μαρσέιγ

Αν και δυσκολεύτηκε, η Ρεν τα κατάφερε και πήρε το διπλό κόντρα στη Ρεμς με 3-2.

Σε ένα φοβερό παιχνίδι στο Στάδιο Ογκούστε-Ντελόν, η Ρεν κατάφερε και επικράτησε της Ρεμς με σκορ 3-2 και έπιασε τη Μαρσέιγ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Ligue 1 με 56 βαθμούς, έχοντας αγώνα περισσότερο.

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ανήκε δικαιωματικά στην ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό. Η Ρεν ήταν κυρίαρχη, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας και έφτασε στο 1-0  με τον Μπεντζαμίν Μπουριγκέντ στο 39’ ενώ ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του.

Με το σκορ στο 2-0 για τη Ρεν όλοι θεώρησαν ότι οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν απογευματινό περίπατο ωστόσο το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό. Η Ρεν έφτασε και σε τρίτο τέρμα με τον Μαρτίν Τεριέ στο 58’, με τον σκόρερ να φτάνει τα 18 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να μειώσουν με τον Μπούσι στο 60’ ενώ  στο 78’ κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ανεπιτυχώς ο Τρουφέρ. Τρία λεπτά αργότερα όμως η Ρεμς θα κερδίσει και πάλι πέναλτι το οποίο αυτή τη φορά μετέτρεψε σε γκολ ο Καγιούστε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0