Football Talk

Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Κατώτεροι των προσδοκιών οι «ροχιμπλάνκος»!

Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Κατώτεροι των προσδοκιών οι «ροχιμπλάνκος»!
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0. Μεγάλη νίκη ανάσας για την Μαγιόρκα.

Η Μαγιόρκα υποδέχθηκε τους «ροχιμπλάνκος» σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τους ίδιους, καθώς η νίκη χάρη στο πέναλτι του Μουρίκι την «έβγαλε» από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, αλλά αυτό δεν επηρέασε την ροή του αγώνα, μιας και η ομάδα του Σιμεόνε δεν απείλησε τον Σέρχιο Ρίκο. Ενώ στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχε μεγάλη αλλαγή στο ρυθμό στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να ήταν… έτοιμες για να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μέχρις Ότου, ο Ρεινίλντο να κάνει ένα ανόητο μαρκάρισμα στο 68ο λεπτό, στέλνοντας τον Βεντάτ Μουρίκι αντιμέτωπο με τον Γιαν Όμπλακ από την άσπρη βούλα. Με τον Κοσοβάρο να εκτελεί τον Σλοβένο και να στέλνει τη Μαγιόρκα στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ενδεκάδες:

Μαγιόρκα (Χαβιέρ Αγκίρε): Ρίκο, Μαφέο, Βαλιέντ, Ράιγιο, Ολιβάν, Κόστα, Μπαμπά (90+6’ Γκρενιέ), Ροντρίγκεθ, Σάντσεθ (85’ Μπατάγλια), Λι (54’ Κούμπο), Μουρίκι

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε) : Όμπλακ, Σάβιτς, Φελίπε (75’ Λόντι), Μανταβά, Γιορέντε, Ντε Πολ (62’ Βρσάλικο), Κοντογκμπιά, Κόκε (46’ Λεμάρ), Καράσκο, Γκριεζμάν (46’ Κούνια), Σουάρες ( 62’ Φέλιξ)

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0