Football Talk

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Έβγαλε αντίδραση η ομάδα του Λάμπαρντ (video)

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Έβγαλε αντίδραση η ομάδα του Λάμπαρντ (video)

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, η Έβερτον αξιοποίησε τις δικές της παίρνοντας μια σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» για την Έβερτον μετά την νίκη με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προβληματισμός επικρατεί στο «στρατόπεδο» των «κόκκινων διαβόλων», καθώς για ακόμη μια φορά «πέταξαν» βαθμούς.

Αν και τα «ζαχαρωτά» δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι αξιοποίησαν την πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε στο 27’. Ο Άντονι Γκόρντον «εκτέλεσε» τον Ντε Χέα με την… βοήθεια του Μαγκουάιρ, καθώς η μπάλα βρήκε στον Άγγλο αμυντικό μετά το σουτ και κατέληξε στα δίχτυα.

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά δεν τα κατάφερε, με τους γηπεδούχους να παίρνουν θάρρος από το γκολ και να γίνονται απειλητικοί μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ανέβασε στροφές» αλλά βρήκε μπροστά της το «τείχος» του Πίκφορντ. Οι προσπάθειες των επιθετικών των φιλοξενούμενων δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους. Στην έβδομη θέση οι «κόκκινοι διάβολοι», με το «όνειρο» του Τσάμπιονς Λιγκ να απομακρύνεται.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έβερτον (Φρανκ Λάμπαρντ): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Γκόντφρεϊ, Μικολένκο, Άλαν, Ντελφ (84’ Ντουκουρέ), Γκόρντον, Ιγουόμπι, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν (71’ Γκρέι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Τέγιες, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Γουάν-Μπισάκα, Μάτιτς (64’ Μάτα), Φρεντ (36’ Πογκμπά), Ράσφορντ (64’ Ελάνγκα), Φερνάντες, Σάντσο, Ρονάλντο.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0