Football Talk

Μαρσέιγ: Φοβούνται για επεισόδια οι οπαδοί της, ακυρώνουν τα ταξίδια για Ελλάδα

Μαρσέιγ: Φοβούνται για επεισόδια οι οπαδοί της, ακυρώνουν τα ταξίδια για Ελλάδα
Έντονος ο φόβος των επεισοδιών στην Θεσσαλονίκη, μετά τα όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ, με τους Γάλλους οπαδούς να ακυρώνουν τα ταξίδια τους στην χώρα μας.

Σιγά σιγά, οπαδοί της Μαρσέιγ ακυρώνουν τα ταξίδια τους με προορισμό την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ  στο πλαίσιο των προημιτελικών του Conference League. Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη απόφαση από την UEFA, οι Μασσαλοί δεν θέλουν να ρισκάρουν.

Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξουν κυρώσεις τις επόμενες ημέρες μιας και τα επεισόδια στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις, με τους Γάλλους να κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας.  Ο ποδοσφαιριστής της Μαρσείγ, Ματέο Γκεντουζί, μάλιστα, υποστήριξε πως η UEFA δεν έπρεπε να αφήσει οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» να πάνε στο Βελοντρόμ.





Όπως ανακοίνωσαν οι οργανωμέμοι οπαδοί της Μαρσέιγ: «Τα κλαμπ φιλάθλων της Μαρσέιγ ακύρωσαν το προγραμματισμένο ταξίδι τους με προορισμό τη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Πέμπτη. Μια απόφαση που αποτελεί συνέχεια των επεισοδίων που έγιναν στη Μασσαλία. Τα κλαμπ φιλάθλων της Μαρσέιγ έχουν ήδη ενημερώσει τα μέλη τους. Δεν θα υπάρχουν οπαδοί της ομάδας στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας, της έδρας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Το στοίχημα είναι μεγάλο για την Μαρσέιγ. Μετά τη νίκη τους εντός έδρας με σκορ 2-1, η ρεβάνς με τους Έλληνες μπορεί να τους επιτρέψει να φτάσουν στα ημιτελικά του Conference League...».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0