Football Talk

Mαρσέιγ- ΠΑΟΚ: Πιθανή τιμωρία έδρας για τους Μασσαλούς- Έτοιμος για νέα μέτρα ο πρόεδρος

Mαρσέιγ- ΠΑΟΚ: Πιθανή τιμωρία έδρας για τους Μασσαλούς- Έτοιμος για νέα μέτρα ο πρόεδρος

Σύμφωνα με Γαλλικά μέσα, ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, ετοιμάζει νέες δικλείδες αναφορικά με την αντιμετώπιση της βίας των οπαδών της ομάδας του.

Αναταραχή επικρατεί στις τάξεις της Μαρσέιγ, αναφορικά με τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για το Conference League. Oι Μασσαλοί, κοιτούν με προβληματισμό την κατάσταση και περιμένουν να μάθουν την αντίδραση της UEFA, για το αν θα επιβληθεί τιμωρία της έδρας του Βελοντρόμ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Πάμπλο Λονγκόρια, προσπαθεί να συνεργαστεί με την UEFA, ώστε μια πιθανή ποινή να επέλθει πιο… αναίμακτα. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει ανοίξει φάκελο ώστε να διενεργηθεί έρευνα για τα επεισόδια, με τη Μαρσέιγ να αναμένει την απόφαση, αφού η γαλλική αστυνομία προέβη σε συλλήψεις.

Στόχος του Γάλλου προέδρου, είναι να προχωρήσει σε θωράκιση της κερκίδας των φιλοξενουμένων τοποθετώντας πλέξιγκλάς , ώστε να την διαχωρίσει από το υπόλοιπο γήπεδο, αποτρέποντας έτσι τη ρίψη αντικειμένων.

Ο τύπος της Γαλλίας, υποστηρίζει ότι:

«Μπορεί να φαντάζει μία καλή ιδέα αλλά δεν φαίνεται πως είναι αρκετή για την UEFA που αναμένεται να τιμωρήσει αυστηρά τους Μασσαλούς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0