Football Talk

Σεβίλλη – Γρανάδα 4-2: «Ρεσιτάλ» ανατροπών και νίκη στις καθυστερήσεις με ήρωα τον Ράφα Μιρ!

Σεβίλλη – Γρανάδα 4-2: «Ρεσιτάλ» ανατροπών και νίκη στις καθυστερήσεις με ήρωα τον Ράφα Μιρ!

Οι Ανδαλουσιανοί κατάφεραν να επικρατήσουν με 4-2 της Γρανάδα στο Σάντσεθ Πιθχουάν, παρά το ότι ισοφαρίστηκαν σε 2-2 στο 88. Στους 60 βαθμούς έφτασε η Σεβίλλη, παραμένοντας στη 2η θέση, 3 βαθμούς μπροστά από τις… διώκτριες Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο.

Στο +3 βρέθηκε η Σεβίλλη, που παραλίγο να πέσει θύμα… έκπληξης, ανατρέποντας το 2-2 του 88’, και πανηγυρίζοντας μια μεγάλη νίκη απέναντι στη Γρανάδα. Παρέμειναν έτσι στη 2η θέση, 9 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, με παιχνίδι περισσότερο.

Οι Σεβιγιάνοι αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, από όμορφο φαλτσαριστό σουτ του Ματσίς στο 23’, κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα και να πάνε στα αποδυτήρια με το ματς ισόπαλο στο 1-1. Ο Ντιέγκο Κάρλος σκόραρε με κεφαλιά από κοντά, μετά από εξαιρετική σέντρα του Χεσούς Νάβας.

Στο 2ο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς τα καρέ του Μαξιμιάνο, προσπαθώντας να φτάσουν στην ολική ανατροπή. Αυτό τελικά συνέβη στο 66’, με ένα εκπληκτικό σουτ του Λούκας Οκάμπος, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσει από το γήπεδο! Οι γηπεδούχοι έδειξαν να κλειδώνουν τη νίκη στο 76’ με τον Ράφα Μιρ να σκοράρει για το 3-1, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για φάουλ στην αρχή της φάσης.

Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν, με τον Ουζούνι να έχει δοκάρι και τελικά έδειξαν ότι θα «κλέψουν» την ισοπαλία, με τον Βίκτορ Ντίαζ να σκοράρει στο 88’με κεφαλιά μετά από κόρνερ για το 2-2!

Όμως οι ανατροπές δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 93, ο Ράφα Μιρ, χρυσή αλλαγή, κατάφερε μετά από κεφαλιά-ασίστ του Ράκιτιτς να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του! Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Σεβίλλη πέτυχε και 4ο γκολ με τον Όλιβερ Τόρες να… σερβίρει και τον Γκόμεζ να μην δυσκολεύεται να γράψει το τελικό 4-2.

Οι ενδεκάδες:

Σεβίλλη: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος (79’ Γκούντελ), Αουγκούστινσον, Ζορντάν, Ράκιτιτς, Οκάμπος (67’ Ράφα Μιρ), Μαρσιάλ (69’ Αλεχάντρο Γκόμες), Κορόνα (83’ Όλιβερ Τόρες), Εν – Νεσύρι (46’ Λαμέλα).

Γρανάδα: Μαξιμιάνο, Ντίαζ, Ντουάρτε (72’ Κίνι), Τορέντε (16’ Σάντσεθ), Εσκουδέρο (83’ Μολίνα), Μίγια, Ετέκι (83’ Αλμπέρτο Σόρο), Πέτροβιτς, Ουζούνι, Ματσίς (72’ Ματίας Αρέσο), Σουάρεζ.

Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0