Football Talk

Νιούκαστλ – Γουλβς 1-0: Με αμφισβητούμενο πέναλτι, επέστρεψαν στις νίκες οι «καρακάξες»! (video)

Νιούκαστλ – Γουλβς 1-0: Με αμφισβητούμενο πέναλτι, επέστρεψαν στις νίκες οι «καρακάξες»! (video)

Μία κακή εκτίμηση του Ζοσέ Σα και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι ήταν αρκετά για τη Νιούκαστλ απέναντι στην Γουλβς (1-0), προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες, χάρη στο 2ο γκολ του Κρις Γουντ με την φανέλα της!

Με ένα εύστοχο πέναλτι του Κρις Γουντ στο 66ο λεπτό, η Νιούκαστλ πανηγύρισε μία σημαντική νίκη επί της Γουλβς στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, επιστρέφοντας στις νίκες, μετά από τρεις συνεχόμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες.


Ωστόσο, για να μην αδικούμε την προσπάθεια των «καρακαξών» του Έντι Χάου, η αλήθεια είναι πως ήταν ανώτερες καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.


Και ό,τι δεν έλαβε χώρα στο πρώτο ημίχρονο, με το ακυρωθέν γκολ του Γουντ, πραγματοποιήθηκε 20 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Νεοζηλανδός  ανατράπηκε από τον Σα, σε μία φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες και ο ίδιος παίκτης ευστόχησε από τα «11» βήματα, για το πολυπόθητο προβάδισμα των γηπεδούχων.


Από εκεί και πέρα, η εικόνα της ομάδας του Μπρούνο Λάζε βελτιώθηκε, με τον Τρινκάο να απειλεί δέκα λεπτά πριν από την λήξη, αλλά τον Ντουμπράβκα να αποδεικνύεται σταθερότατος.

Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, η Νιούκαστλ «ξεκόλλησε» από τις τρεις συνεχόμενες ήττες και ανάγκασε την Γουλβς σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, με συνέπεια να μείνει 8η, αλλά να μην έχει ιδιαίτερες ελπίδες για την κατάληψη μίας θέσης που οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Νιούκαστλ: Ντούμπραφκα, Κραφτ, Σαρ, Μπερν, Τάργκετ, Γκιμαράες (88΄ Λόνγκσταφ), Σέλβι, Ζοέλιντον, Φρέιζερ (13’ Αλμιρόν), Σεν-Μαξιμίν (94’ Μέρφι), Γουντ

Γουλβς: Σα, Μπολί, Κόαντι, Κίλμαν, Χόνι, Μάρσαλ (86΄ Αϊτνουρί), Καντλ, Μουτίνιο, Τρινκάο (78’ Κάμπελ), Τσαν (78’ Νέτο), Φάμπιο Σίλβα

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0