Football Talk

Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ 0-2: Το «καθάρισε» ο Μπραντ! (video)

Στουτγκάρδη  - Ντόρτμουντ 0-2: Το «καθάρισε» ο Μπραντ! (video)

Την  3η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της στην έδρα της Στουτγκάρδη πανηγύρισε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία είδε τον Μπραντ να μπαίνει στο 6ο λεπτό ως αλλαγή και να «καθαρίζει» το ματς με δύο δικά του γκολ!

Μπορεί η Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου να είχε ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, μιας και κινδυνεύει άμεσα, όμως η Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε πλάνο, είχε τον Μπραντ σε εκπληκτική ημέρα (0-2) και πανηγύρισε το 3ο συνεχόμενο «διπλό» της στην έδρα της αντιπάλου της!

Αναλυτικότερα, στο 6ο λεπτό ο Ρέινα αντικαταστάθηκε, όντας ξεκάθαρα ο μεγάλος άτυχος της ομάδας του στην τρέχουσα σεζόν και έβαλε τα πράγματα κατά την αλλαγή του. Την θέση του πήρε ο Μπραντ και ουδείς γνώριζε πως θα καταλήξει η βραδιά.

Εν τέλει, αυτός αναδείχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, καθώς σκόραρε στο 12ο λεπτό, αξιοποιώντας στο έπακρο την ασίστ του Χάαλαντ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ήταν μάταιο, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα, μετά τις 5 Φεβρουαρίου.

Ο Μπραντ «σφράγισε» στο 71ο λεπτό το «διπλό» της Ντόρτμουντ με ένα δεύτερο γκολ και οι Βεστφαλοί πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Στουτγκάρδης, παρά το ακυρωθέν γκολ του Χάαλαντ στο φινάλε, την ώρα που είναι αλώβητοι εκτός έδρας το τελευταίο τρίμηνο.

Στουτγκάρδη: Μίλερ, Στένζελ, Μαυροπάνος, Ίτο, Σόσα, Έντο, Καραζόρ, Μανγκαλά (62’ Κουλιμπαλί), Φούριχ (78’ Μάσιμο), Τόμας (89’ Μίλοτ), Μάρμους (79’ Τομ)

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Γκερέιρο (75’ Βολφ), Χούμελς (46’ Ζαγκαντού), Ακάντζι, Τσαν, Νταχούρ (36’ Βίτσελ), Μπέλιγχαμ, Ρέινα (6’ Μπραντ), Ρόις, Αζάρ, Χάαλαντ

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0