Football Talk

Κανελλόπουλος: «Στον Αστέρα σε βοηθούν να κυνηγήσεις τα όνειρά σου»

Κανελλόπουλος: «Στον Αστέρα σε βοηθούν να κυνηγήσεις τα όνειρά σου»

Την ιστορία της ζωής του ξετύλιξε στο podcast του Αστέρα Τρίπολης ο Γιώργος Κανελλόπουλος.

Δημοσιεύθηκε το νέο podcast του Αστέρα Τρίπολης στο Spotify, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κανελλόπουλο. Ο 22χρονος μίλησε για το πώς ξεκίνησε την καριέρα του, αλλά και την αντιμετώπιση που έλαβε από την ομάδα της Αρκαδίας.

«Είμαι ο Γιώργος Κανελλόπουλος και αυτή είναι η ιστορία μου. Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο όπως κάθε παιδί στις αλάνες κάθε μέρα. Μετά το σχολείο βρισκόμασταν με τους φίλους μου παίζοντας ποδόσφαιρο. Στην ηλικία των έξι ετών ξεκίνησα να παίζω σε ακαδημία στην ΑΕ Σπάρτης όπου και έμεινα εκεί μέχρι τα 14 μου χρόνια, για να κάνω το βήμα σε ποιο επαγγελματικές κατηγορίες με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα πρώτα τέσσερα χρόνια της θητείας μου στον Αστέρα πηγαινοερχόμουν κάθε μέρα από την Σπάρτη στην Τρίπολη. Ξεκινούσα μετά το σχολείο, αν προλάβαινα κάτι να φάω και έφυγα κατευθείαν για προπόνηση και γύρναγα σπίτι μου στις 9:00 το βράδυ.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στον Αστέρα, σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, αγάπησα το ποδόσφαιρο. Βρήκα μία οικογένεια που με βοήθησε σε ό,τι χρειάστηκα μέχρι και σε μία πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή που είχα ήταν εκεί μαζί με την οικογένειά μου. Θέλω να πω πως η δουλειά που γίνεται στα τμήματα της ακαδημίας του Αστέρα Τρίπολης είναι πολύ σοβαρή και κάθε παιδί πρέπει να νιώθει χαρούμενο που βρίσκεται εκεί, γιατί έχει ανθρώπους που θα τους βοηθήσουν πραγματικά να κυνηγήσουν το όνειρό τους με σεβασμό και αγάπη για το άθλημα.

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στις ακαδημίες αλλά και που δεν βρίσκονται πλέον έχουν κάνει πολύ σοβαρή δουλειά και μας έχουν βοηθήσει και έχουν συμβάλει πάρα πολύ στο να καταφέρουμε να είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα. Για αυτό άλλωστε βλέπετε πόσα παιδιά έχουν καταφέρει να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο που έχουν βγει από την Ακαδημία του Αστέρα και να συμμετέχουν ακόμα και στις εθνικές ομάδες όπου συμμετέχουν τώρα τρία παιδιά μαζί με μένα στην Εθνική ελπίδων κάτω των 21. Έπειτα ήρθε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στην ηλικία των 17 ετών αυτή για μία στιγμή που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Την ημέρα που μου είπαν έλα στα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει το επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί με όλη την οικογένεια μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0