Football Talk

Ελ Καντουρί: « Το αποτέλεσμα δεν είναι δραματικό, μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο στη Τούμπα»

Ελ Καντουρί: « Το αποτέλεσμα δεν είναι δραματικό, μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο στη Τούμπα»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της Cosmote TV, δηλώνοντας πίστη ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Ο σκόρερ του «δικεφάλου» παρά την ήττα από τη Μαρσέιγ (2-1) στο πρώτο παιχνίδι χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν η χρυσή αλλαγή του ΠΑΟΚ καθώς χάρη σε δικό του τέρμα ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στα ημιτελικά του UEFA Conference League. O Ραζβάν Λουτσέσκου τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο και εκείνος πέτυχε ένα πολύ σημαντικό τέρμα.

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ εξήγησε μετά το φινάλε του ματς απέναντι στην Μαρσέιγ πως στην Τούμπα μπορεί να γίνει η ολική ανατροπή την ερχόμενη εβδομάδα (14/2).

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv:

«Οι εντολές που πήρα ήταν να βοηθήσω στα χαφ για την άμυνα, αλλά και την επίθεση. Είχαμε τον χώρο για να παίξουμε. Ίσως στο πρώτο μέρος μάς έλειπε το κουράγιο, η αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο παίξαμε περισσότερο με την μπάλα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Έπρεπε να έχω το νου μου για την άμυνα, αλλά παράλληλα να προσπαθήσω να δημιουργήσω για την επίθεση.

Δεν είμαστε ποτέ χαρούμενοι όταν χάνουμε, αλλά το αποτέλεσμα είναι θετικό για μας. Στο γήπεδό μας μπορούμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε. Ας ελπίσουμε πως αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει για τον δεύτερο αγώνα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0