Football Talk

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Χωρίς VAR, αλλά με «Goal-line technology» η αναμέτρηση στο Βελοντρόμ

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Χωρίς VAR, αλλά με «Goal-line technology» η αναμέτρηση στο Βελοντρόμ
Η σημερινή (22:00 ώρα Ελλάδος), κρίσιμη εκτός έδρας αποστολή του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, θα διεξαχθεί χωρίς τη χρήση Video Assistant Referee (VAR), όπως και όλα τα παιχνίδια του Europa Conference League, αλλά μόνο με «Goal-line technology».
Η απουσία VAR στα παιχνίδια του Europa Conference League είναι γνωστή εδώ και καιρό, με την UEFA για διάφορους λόγους, να μην έχει δώσει το «ΟΚ» για χρήση της νέας τεχνολογίας στην νεσύστατη διοργάνωσή της. Επομένως η απουσία της στην κρίσιμη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ, ήταν κάτι το αναμενόμενο, εν αναμονή βέβαια του αν επρόκειτο κάτι να αλλάξει στο συγκεκριμένο θέμα, στα τελικά «στάδια» της διοργάνωσης (ημιτελικοί, τελικός). 

Οι Γάλλοι της Μαρσέιγ όμως, έβαλαν το... χέρι στην τσέπη και εξάντλησαν τις δυνατότητες που είχαν, καλύπτοντας με δικά τους έξοδα την τεχνολογία «Goal-line technology», ώστε στην αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά», να μειωθούν όσο γίνεται οι πιθανότητες για κάποιο διαιτητικό λάθος που θα καθορίσει το αποτέλεσμα. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0