Football Talk

Από τον Μέσι και τον Ρονάλντο τώρα στον Μπενζεμά: η αβάσταχτη… απλότητα του χατ τρικ!

Από τον Μέσι και τον Ρονάλντο τώρα στον Μπενζεμά: η αβάσταχτη… απλότητα του χατ τρικ!

Για πάρα πολλά χρόνια Είχαμε συνηθίσει τα χατ τρικ στο Champions League  να είναι υπόθεση του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Καρίμ Μπενζεμά, τους έχει διαδεχθεί και πετυχε δεύτερο σερί αυτή τη φορά με θύμα την Τσέλσι, φτάνοντας συνιλικα  τα τέσσερα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Γάλλος στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης προσθέτει το όνομα του στη λίστα με τους τέσσερις κορυφαίους σκόρερ της διοργάνωσης με τα περισσότερα χατ τρικ.

Για ακόμη μια φορά, ο Καρίμ Μπενζεμά, έκανε τους φίλους  του ποδοσφαίρου, να υποκλιθούν στο ταλέντο και την εκτελεστική του δεινότητα. Ο Γάλλος σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, καταρρίπτοντας σημαντικά ρεκόρ, εισχωρώντας μεταξύ άλλων,σε ένα κλειστό κλαμπ ποδοσφαιριστών, με τα περισσότερα χατ τρικ στην ιστορία του Champions League. Επιπλέον, τo τελευταίο του θύμα, η Τσέλσι, δέχεται για πρώτη φορά τρία γκολ σε ένα παιχνίδι από έναν ποδοσφαιριστή, στο θεσμό, από την ημέρα που συμμετέχει σε αυτόν! 

benzema_3.jpg

Ο αρχηγός των Μαδριλένων, πέτυχε στο Στάμφορντ Μπριτζ το δεύτερο διαδοχικό του χατ τρικ, μετά από εκείνο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην τέταρτη θέση των ποδοσφαιριστών με τα περισσότερα, στη διοργάνωση. Η λίστα τρομάζει καθώς σε αυτή βρίσκονται, oι γνωστοί και μη εξαιρετέοι που έχουν κάνει «κατάληψη» στην πρώτη τετράδα των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Champions League.


Στην κορυφή, δε θα μπορούσαν να ήταν άλλοι από τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δύο θρύλοι του αθλήματος που έχουν σημαδέψει μια γενιά έχουν πετύχει από οκτώ  χατ τρικ έκαστος, και συνολικά, 265 γκολ στην διοργάνωση των αστέρων. Aνάμεσα στα θύματα τους, είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Σαχτάρ,  η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η Βόλφσμπουργκ και πολλές άλλες.

Messi-vs-Ronaldo_Featured-1.jpg

Τους δύο ποδοσφαιριστές, ακολουθεί στα χάτ τρικ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς έχει πετύχει πέντε. Ο Πολωνός, στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, βρίσκεται στην τρίτη θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Champions League, με 85 γκολ. Αξιοσημείωτο, είναι το γεγονός, ότι από τα πέντε χατ τρίκ του Λέβα, τα δύο επιτεύχθηκαν σε αναμετρήσεις που πέτυχε καρέ!

Robert_Lewandowski_Bayern_vs_Salzburg_CL_030822_0.jpg

Οι τέσσερις αυτοί ποδοσφαιριστές, βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ τις ιστορίας, του ποδοσφαίρου, του Champions League και του 21ου αιώνα, σημαδεύοντας μια εποχή του αθλήματος στην οποία το ταλέντο και το θέαμα, δεν υστερούν ιδιαίτερα, μετατρέποντας την υπόθεση χατ τρικ, σε μια αβάσταχτα απλή διαδικασία.

Γιώργος Ζαχαρίου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0