Football Talk

Το «παραθυράκι» για Ολυμπιακό και Καμπελά!

Το «παραθυράκι» για Ολυμπιακό και Καμπελά!
Μπορεί η περίπτωση του Ρεμί Καμπελά να τελείωσε για τον Ολυμπιακό, μετά την ανακοίνωση του από τη Μονπελιέ, αλλά όχι… οριστικά.
 
Γράφει ο Νότης Χάλαρης
 
Τελικά, η Μονπελιέ ήταν εκείνη που κέρδισε στη μάχη για την υπογραφή του Ρεμί Καμπελά. Μία «κούρσα» όπου στο τέλος, οι αντίπαλοι ήταν η Στράσμπουργκ αλλά και ο Ολυμπιακός.
 
Ο 32χρονος άσος επέλεξε να επιστρέψει στην ομάδα που μεγαλούργησε, όμως η υπόθεση δεν έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο τριών μηνών με τη Μονπελιέ και το καλοκαίρι θα αποφασίσει αν θα αποδεχθεί τη συνεργασία δύο ετών.
 
Μάλιστα, από την Γαλλία συνεχίζουν να έχουν ως… προτεραιότητα στις επιλογές του παίκτη τον Ολυμπιακό, όπως ίσχυε και μέχρι χθες (6/4). Εδώ να θυμίσουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τουλάχιστον τέσσερις παίκτες για την θέση του «10αριού», όπως ο Αγκιμπού, ο Φορτούνης, ο Βαλμπουενά αλλά και ο Καρβάλιο.
 
Άρα, η υπόθεση μεταφέρεται για το καλοκαίρι, όπου ο Ολυμπιακός θα κάνει εκ νέου πρόταση για την απόκτηση του έμπειρου άσου.

Τέλος, σύμφωνα με τη «L’equipe», ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε το πάνω χέρι, όμως οικονομικά δεν έχει φτάσει ακόμα αυτά που ζητάει ο ποδοσφαιριστής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0