Football Talk

Αντσελότι: «Έχουμε σεβασμό για την Τσέλσι, πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για το επόμενο παιχνίδι»

Αντσελότι: «Έχουμε σεβασμό για την Τσέλσι, πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για το επόμενο παιχνίδι»
Μετά την τεράστια νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Τσέλσι με 3-1, ο Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε στην ομάδα του και στον εξαιρετικό Καρίμ Μπενζεμά, ενώ υποστήριξε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Παίξαμε καλά. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, φτιάχναμε καλά το παιχνίδι από πίσω, ήμασταν καλοί στην αντεπίθεση. Ήταν μια καλή νύχτα αλλά είναι μόνο το πρώτο μέρος. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι».

«Δείξαμε καλή οργάνωση επιθετικά και αμυντικά. Φανταστική εμφάνιση μπροστά από τον Μπενζεμά, σκόραρε τρία γκολ. Μας βοήθησε το ότι ήμασταν καλοί από πίσω, φτιάχναμε παιχνίδι, βρίσκαμε χώρους ανάμεσα στις γραμμές και μετά με τον Μπενζεμά και τον Βινίσιους ήμασταν επικίνδυνοι. Έχουμε πλεονέκτημα αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε πρώτα για το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και μετά για το παιχνίδι την Τρίτη. Είναι ένα άλλο παιχνίδι, έχουμε πολύ σεβασμό για αυτήν την ομάδα, που είναι ακόμα οι νικητές του Champions Leaue. Σήμερα τα πήγαμε καλύτερα αλλά στο επόμενο παιχνίδι ποτέ δεν ξέρεις».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0