Football Talk

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Ο «καυτός» Μπενζεμά πάγωσε το Στάμφορντ Μπριτζ (video)

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Ο «καυτός» Μπενζεμά πάγωσε το Στάμφορντ Μπριτζ (video)
Παράσταση για έναν ρόλο στο Στάμφορντ Μπριτζ, με τον Καρίμ Μπενζεμά να κάνει επίδειξη ποιότητας, να διαμορφώνει με χατ-τρικ το τελικό 3-1 και να βάζει γερές βάσεις για την Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει του δεύτερου αγώνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο Καρίμ Μπενζεμά μάλλον δεν… χόρτασε με το επικό χατ-τρικ του κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν που χάρισε την πρόκριση στην Ρεάλ Μαδρίτης και είπε να το επαναλάβει απέναντι στην Τσέλσι. Ο Γάλλος ξεκίνησε στο 21’ και… δεν σταμάτησε ποτέ, βάζοντας την ομάδα του «με το ένα πόδι» στους «4».

Η «Βασίλισσα» μπήκε δυνατά στον αγώνα ενώ είχε και δοκάρι με τον Βινίσιους στο 10’. Η πίεση τελικά απέδωσε με τον Μπενζεμά να αξιοποιεί μια σέντρα του Βραζιλιάνου και με μια εξαιρετική κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μεντί.

Πριν καλά καλά συνέλθει η Τσέλσι, ο Γάλλος ανέλαβε ξανά δράση. Στο 24’, ξανά με κεφαλιά, θα «εκτελούσε» τον Σενεγαλέζο για δεύτερη φορά, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στον Τούχελ και την ομάδα του.

Στο «σκοτάδι» του Στάμφορντ Μπριτζ ο Κάι Χάβερτς έριξε λίγο «φως» στο 40’ μειώνοντας σε 2-1 και βάζοντας ξανά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους. Οι ελπίδες όμως δεν θα κρατούσαν πολύ, ενώ o Μπενζεμά θα έχανε σπουδαία ευκαιρία στο 42’ να πετύχει και τρίτο γκολ. Αυτό θα συνέβαινε λίγα λεπτά αργότερα.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν είχε… «σβήσει» στα αποδυτήρια και μπήκε έτοιμος να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, θα εκμεταλλευόταν μια λάθος πάσα του Μεντί και σε κενή εστία δεν θα δυσκολευόταν να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Τσέλσι σιγά σιγά βρήκε τα πατήματά της, αλλά το σοκ ήταν πολύ μεγάλο και δεν την άφηνε να πλησιάσει τον πραγματικό της εαυτό. O Λουκάκου σπατάλησε μοναδική ευκαιρία στο 68' στέλνοντας την μπάλα άουτ όντας μόνο στο κέντρο της περιοχής ενώ λίγα δεύτερα αργότερα ο Μάουντ απείλησε με μακρινό σουτ. Παρά τις προσπάθειες των «μπλε» να απαντήσουν, το 3-1 έμεινε μέχρι τέλους, με την «Βασίλισσα» να βρίσκεται πλέον μια «ανάσα» από τα ημιτελικά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Κρίστενσεν (46’ Κόβασιτς), Τ.Σίλβα, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα, Καντέ (46’ Ζίγιετς), Ζορζίνιο (64’ Λόφτους-Τσικ), Μάουντ, Πούλισικ (64’ Λουκάκου), Χάβερτς

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο (64’ Νάτσο), Αλάμπα, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος (74’ Καμαβιγκά), Βαλβέρδε (86’ Θεμπάγιος), Μόντριτς, Βινίσιους, Μπενζεμά (86’ Μπέιλ)

Κώστας Ξενακούδης

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0