Football Talk

Ξάνθη – Ολυμπιακός Β’ 2-1: Το πάλεψαν αλλά… λύγισαν οι «ερυθρόλευκοι» του Ιμπαγάσα!

Ξάνθη – Ολυμπιακός Β’ 2-1: Το πάλεψαν αλλά… λύγισαν οι «ερυθρόλευκοι» του Ιμπαγάσα!

Αν και αντιστάθηκε, ο Ολυμπιακός Β’ γνώρισε την ήττα με 2-1 στα Πηγάδια από την Ξάνθη και έμεινε στη μέση της βαθμολογίας στη Superleague 2.

Τέτοια ματς είναι που αποτελούν το «σχολείο» για τους παίκτες των Β’ ομάδων. Ο Ολυμπιακός Β’ φιλοξενήθηκε στην έδρα της Ξάνθης για τη Superleague 2 και στάθηκε με εξαιρετικό τρόπο απέναντι στους Ακρίτες.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν ανταγωνιστική και έδειξε πως θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και στη νίκη. Ωστόσο, η εμπειρία των γηπεδούχων είχε διαφορετική άποψη.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Διαμαντόπουλος κατάφερε να κερδίσει την Τζολάκη, σε μία φάση που υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για φάουλ στον Αποστολόπουλο. Το 1-0 δεν έριξε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπήκαν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος και με τον Μαμαντού Κανέ, έφεραν το ματς στα ίσια.

Ο 25χρονος χαφ, που ήταν από τους καλύτερους του ματς, έκανε το 1-1 στο 60ο λεπτό και χάρισε ψυχολογία στην ομάδα του, μέχρι να έρθει ο Κρητικός. Ο Τσέλιος έκλεψε τη μπάλα από τον Κινκουέ και με εξαιρετική ασίστ, έδωσε την ευκαιρία στον έμπειρο άσο να γράψει το τελικό 2-1.

ΞΑΝΘΗ: Τσομπανίδης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Κρητικός (90'+3' Δημητριάδας), Τζανακάκης, Δόρης, Διαμαντόπουλος (76' Τσελεμπάκης), Ουνγιαλίδης, Τσέλιος, Αλί Μπαμπά (64' Θυμιάνης), Φαζός (64' Γκάβριτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Τζολάκης, Κίτσος, Καλογερόπουλος (29' λ. τρ. Αποστολόπουλος), Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Φαντιγκά, Ξενιτίδης, Κανέ, Κωστή, Μαρίνος, Μπα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0