Football Talk

Ο Ιμπραίμοβιτς θα αποσυρθεί αν η Μίλαν κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Ο Ιμπραίμοβιτς θα αποσυρθεί αν η Μίλαν κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Κανείς δεν το περίμενε, αλλά όπως και να το κάνουμε, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας εκπλήσσει πάντα. Και το έκανε ξανά, καθώς φημολογείται πως έχει διαμηνύσει σε κοντινά του πρόσωπα που θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, αν η Μίλαν κατακτήσει κάποιον τίτλο στο τέλος της σεζόν!

Στο άκουσμα της είδησης πολλοί φίλοι της Μίλαν, δεν γνωρίζουν αν εν τέλει θέλουν η ομάδα τους να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς ή… όχι. Προφανώς και το λένε χαριτολογώντας, αλλά σίγουρα δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις όταν μαθαίνεις πως ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς θα αποσυρθεί, αν η ομάδα του ολοκληρώσει την σεζόν, κατακτώντας κάποιο τρόπαιο.

Αυτό έχει διαμηνύσει ο Σουηδός σούπερ σταρ σε κοντινά του πρόσωπα, μιας και ιδανικά θα ήθελε να ολοκληρώσει «ψηλά» την καριέρα του, παίρνοντας ξανά κάποιον τίτλο. Μένει να δούμε αν αυτό ισχύει και τι θα συμβεί αν οι «ροσονέρι» πάρουν το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία.

Σε κάθε περίπτωση, δημοσιεύματα της Ιταλίας κάνουν λόγο για προετοιμασία της ομάδας σε ενδεχόμενο απόσυρσης του Ιμπραίμοβιτς. Εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών και αναμένουν την τελική απόφαση, η οποία ανεξαρτήτως ηλικίας, όλοι θα θέλαμε, να διαψεύσει όσα γράφονται ετούτη την ώρα ανά τον κόσμο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0