Football Talk

Λουτσέσκου: «Έχουμε τεράστιο κίνητρο και θέληση - Συγκεντρωμένοι στις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν!»

Λουτσέσκου: «Έχουμε τεράστιο κίνητρο και θέληση - Συγκεντρωμένοι στις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν!»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, παραχώρησε δηλώσεις στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ (07/04, 22:00) στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ (07/04, 22:00) στα προημιτελικά του Europa Conference League ολοκληρώθηκε, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Λευτέρη Λύρατζη, ως εκπρόσωπο των παικτών, να μιλούν για το επερχόμενο-ιστορικό ματς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Είναι σημαντικό πως βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε ενθουσιασμό και θέληση γι’ αυτά τα παιχνίδια. Το κίνητρό μας είναι μεγάλο. Η αυτοπεποίθηση θα κρίνει πολλά στο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε και συγκέντρωση, ώστε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν».

Για τις απουσίες:

«Δεν με απασχολούν οι κάρτες κι οι τραυματισμοί. Έχουμε ένα δυνατό γκρουπ και πιστεύω σε αυτό. Πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Προφανώς κι η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδια, αλλά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον επαναληπτικό από αύριο το βράδυ Δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και πηγαίνουμε στη Γαλλία για να παίξουμε ένα ωραίο παιχνίδι».

Για τη Μαρσέιγ:

«Η Μαρσέιγ είναι μία οργανωμένη και ποιοτική ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί πολλή ενέργεια από την πλευρά. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση κι υπευθυνότητα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Αν δεν μας βγει θα παλέψουμε να κάνουμε τη ζωή του αντιπάλου όσο πιο δύσκολη γίνεται. Το κλειδί για το αυριανό παιχνίδι, αλλά και για την πρόκριση γενικότερα είναι το ψυχολογικό κομμάτι».

Για τη σύγκριση των δύο ομάδων:

«Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες ποδοσφαιρικά. Αγωνίζονται σε δύο εντελώς διαφορετικές χώρες, μιλώντας ποδοσφαιρικά. Είναι πάντως δύο ομάδες που αρέσκονται στο να έχουν τη μπάλα και να παίζουν το δικό τους παιχνίδι».

Για τη δίψα του κόσμου:

«Υπάρχει ενθουσιασμός και μεγάλα όνειρα στους φιλάθλους μας και σε όλη την πόλη. Το νιώθουμε στην ομάδα. Αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να παλέψουμε και γι' αυτούς».

Ως εκπρόσωπος των παικτών μίλησε ο Λευτέρης Λύρατζης, που ανέφερε:

«Είναι σημαντικό για όλους μας. Είχαμε καλή απόδοση μέχρι τώρα, γι’ αυτό άλλωστε είμαστε εδώ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και να πάρουμε την πρόκριση και κόντρα στη Μαρσέιγ. Πριν κάποιους μήνες κανείς δεν πίστευε πως θα είμαστε εδώ αυτήν τη στιγμή. Εμείς πιστεύουμε στον εαυτό μας και τη δουλειά μας κι ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται συνήθως στις λεπτομέρειες, στη συγκέντρωση και να δώσουμε όλοι οι παίκτες τα πάντα στο γήπεδο».

Για την κλήση του στην εθνική:

«Δούλευα σκληρά, περίμενα την ευκαιρία μου. Η ευκαιρία ήρθε, έπαιξα παιχνίδια, έκανα ντεμπούτο στην Εθνική Ελλάδας και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν ευρωπαϊκό προημιτελικό. Θα τα δώσουμε όλα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0