Football Talk

Κλοπ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, είμαστε ακόμα στο πρώτο ημίχρονο» (video)

Κλοπ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, είμαστε ακόμα στο πρώτο ημίχρονο» (video)

Η Λίβερπουλ επικράτησε στο Ντα Λουζ της Μπενφίκα με 3-1 και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί ότι δεν πρέπει να υπάρξει επανάπαυση.

Ο προπονητής των «κόκκινων» σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα φάνηκε ευχαριστημένος με τη νίκη, αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει ότι δεν έχει κριθεί τίποτα, καθώς υπάρχει ακόμα μια αναμέτρηση, στο Άνφιλντ.

«Ήρθαμε (σ.σ. στη Λισσαβώνα) για ένα αποτέλεσμα και οι πάικτες της Μπενφίκα αγωνίστηκαν σα να πάλευαν για τη ζωή τους. Επέστρεψαν στο ματς με το γκολ τους, αλλά με τις τρεις αλλαγές καταφέραμε να τους κοντρολάρουμε. Ήταν μεγάλη βοήθεια τα φρέσκα πόδια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαστε ακόμα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τώρα πρέπει να έρθουν στο Άνφιλντ».

«Η σειρά δεν έχει κριθεί ακόμα. Θα ευχόμουν να μην τους είχαμε αφήσει ελπίδες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το αξίζουν. Είμαστε στα προημιτελικά του Champions League, αν δεν υπάρχει δυσκολία, τότε κάτι πάει λάθος. Η πορεία της Μπενφίκα ως τα προημιτελικά δεν της χαρίστηκε. Πέρασαν από ένα δύσκολο όμιλο και πέταξαν εκτός τον Άγιαξ στον προηγούμενο γύρο. Σίγουρα θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους».


Επιπλέον, ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για την κατάσταση του Μοχάμεντ Σαλάχ, τον τραυματισμό του Φαμπίνιο αλλά και το μεγάλο ματς της Κυριακής (10/4) κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

«Αυτό που έχουμε κάνει τους τελευταίους μήνες, είναι να δημιουργήσουμε μια καλή βάση, ωστόσο όσο πιο μακριά πηγαίνουμε, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται. Όλοι ξέρουν την σημαντικότητα των επόμενων ματς, αλλά θα υπάρξουν κι άλλα πέρα από αυτά. Θέλουμε να κάνουμε την προσπέραση στην βαθμολογία και θα δώσουμε ανάλογη μάχη».

«Ο Σαλάχ είναι ξεκάθαρο πως θέλει να σκοράρει. Μια φάση είναι όλο αυτό και θα περάσει. Δεν είναι εύκολο μετά τις υποχρεώσεις του στην Αφρική. Είχε πολύ πίεση. Χρειάζεται απλά να αποφορτιστεί και θα πάνε όλα καλά».

«Ο Φαμπίνιο κόπηκε λίγο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, αλλά είναι εντάξει. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο, αλλά δεν είναι ανησυχητικό».


www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0