Football Talk

Μίλαν – Μπολόνια 0-0: Μεγάλο δώρο για τη Νάπολι και στο +1 η διαφορά! (video)

Μίλαν – Μπολόνια 0-0: Μεγάλο δώρο για τη Νάπολι και στο +1 η διαφορά! (video)

Με τη Μίλαν να μένει στο 0-0 απέναντι στη Μπολόνια κερδισμένη βγήκε η Νάπολι, αφού πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό από την κορυφή της Serie A.

Ισοπαλία σαν ήττα για τη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της αναμέτρησης για την 31η αγωνιστική της Serie A κόντρα στη Μπολόνια, με αποτέλεσμα τα πράγματα για την ίδια να δυσκολεύουν. Με αυτόν τον τρόπο η διαφορά από τη δεύτερη Νάπολι έμεινε στο +1, ενώ η Ίντερ βρίσκετια τρίτη και στο -4

Η Μπολόνια ήταν αυτή που ξεκίνησε να «χτυπά» το καμπανάκι της Μίλαν! Στο 14’ ο Σβάνμπεργκ δοκίμασε το πόδι του από την άκρη της περιοχής, όμως ο Μενιάν ήταν σε ετοιμότητα και μπόρεσε να αποκρούσει.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απάντησαν στην καλή αυτή ευκαιρία, με τον Λεάο να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ στο 16’ το οποίο πέρασε εν τέλει άουτ. Λίγο αργότερα βέβαια ο Εμπίσερ απείλησε εκ νέου την εστία του Γάλλου κίπερ με ωραίο σουτ, αλλά εκείνος ακάθεκτος έδιωξε πάλι τον κίνδυνο.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ζιρού λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση, ωστόσο τα πράγματα για τον ίδιο δεν κύλησαν όπως ήθελε. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γάλλος έστειλε ένα σουτ ακριβείας προς την αντίπαλη εστία, με τον Σκορούπσκι να απομακρύνει εντυπωσιακά τη μπάλα!

Στο δεύτερο μισό οι «ροσονέρι» μπήκαν εμφανώς πιο διψασμένοι για να πάρουν το αποτέλεσμα. Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε αρχικά ο Λεάο στο 72ο λεπτό, καθώς το σουτ του πέρασε εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στα τελευταία δε, το ματς είχε πάρει φωτιά! Ο Τομόρι προσπάθησε πρώτα να βρει δίχτυα στο 86’, αλλά η κεφαλιά του ήταν αρκετά άστοχη. Σειρά πήρε ο Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος αστόχησε επίσης με νέα κεφαλιά στο 90+2’, ενώ τέλος ούτε το… κεφάλι του Ρέμπιτς έδωσε τη λύση και η Μίλαν συμβιβάστηκε απλά με τη μοίρα της.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια (75' Φλορέντσι), Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Μπενασέρ (70' Κεσιέ), Μεσίας (46' Ρέμπιτς), Ντίαζ, Λεάο, Ζιρού (70' Ιμπραΐμοβιτς)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Σουμαόρο, Μεδέλ (82' Μπονιφάτσι), Τεατέ, Χάικι (71' Κάσιους), Έμπισχερ, Σκούτεν, Σβάνμπεργκ (71' Σοριάνο), Ντικς (82' Εμπαγιέ), Μπάροου (60' Ορσολίνι), Αρναούτοβιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0