Football Talk

Φράιμπουργκ: Ασκεί ένσταση για τη λάθος αλλαγή της Μπάγερν!

Φράιμπουργκ: Ασκεί ένσταση για τη λάθος αλλαγή της Μπάγερν!

Η Φράιμπουργκ άσκησε ένσταση για την ήττα της με 4-1 από την Μπάγερν Μονάχου (2/4), αφού οι Βαυαροί είχαν για λίγο έναν επιπλέον παίκτη στο γήπεδο.

Η Μπάγερν είχε για λίγο 12 παίκτες στο γήπεδο προς το τέλος του αγώνα της με τη Φράιμπουργκ (2/4, 4-1), την ώρα που μπήκε ο Σάμπιτσερ και ο Κομάν δεν κατάλαβε ότι έπρεπε να φύγει. Η σύγχυση προφανώς συνέβη επειδή ένα μέλος του επιτελείου της Μπάγερν έδωσε στον τέταρτο διαιτητή τον παλιό αριθμό του Γάλλου. Ο Σλότερμπεκ, ενημέρωσε τον διαιτητή άμεσα, κάτι που οδήγησε σε σύντομη διακοπή στο παιχνίδι. 

Το γεγονός οδήγησε την Φράιμπουργκ να κάνει ένσταση τονίζοντας μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της ότι «η Φράιμπουργκ δεν είχε κανένα ρόλο ή επιρροή στα γεγονότα γύρω από τη διαδικασία αλλαγής. Ωστόσο, οι νομικοί και διαδικαστικοί κανόνες της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου μας αναγκάζουν επίσημα να διαδραματίσουμε ενεργό ρόλο προκειμένου να ελέγχονται νομικά οι διαδικασίες. Δεν έχουμε κανένα απολύτως ενδιαφέρον για αυτόν τον ενεργό ρόλο, που μας έχει δοθεί παρά τη θέλησή μας όσον αφορά τη διαδικασία, και νιώθουμε εξαιρετικά άβολα γι' αυτό».

Ο σύλλογος είπε ότι αποφάσισε ωστόσο να ασκήσει έφεση για το αποτέλεσμα μετά από εντατικές συζητήσεις και νομικές διαβουλεύσεις για να δώσει σε ένα αθλητικό δικαστήριο την ευκαιρία να αξιολογήσει την κατάσταση. Είπε ότι ήταν σημαντικό να δημιουργηθεί νομικό προηγούμενο για πιθανές μελλοντικές υποθέσεις για άλλους συλλόγους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0