Football Talk

Ράνγκνικ: «Η ομάδα υστερεί σε παίκτες με δυναμισμό»

Ράνγκνικ: «Η ομάδα υστερεί σε παίκτες με δυναμισμό»
Στον απόηχο της ισοπαλίας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ, ο Ραλφ Ράνγκνικ θέλησε να δώσει την δική του εξήγηση στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο δρόμος για την τετράδα και τα εισιτήρια του Champions League φαίνεται να χάνεται για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι βλέπουν την Άρσεναλ να ανοίγει την διαφορά, με δύο παιχνίδια λιγότερα. Σε αυτό το κλίμα θέλησε ο Γερμανός τεχνικός να δικαιολογήσει τους παίκτες του, αλλά και να υπερτονίσει τα στοιχεία τα οποία απουσιάζουν από το παιχνίδι τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Αυτό που ήταν προφανές σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού ήταν πως υστερούσαμε στο θέμα της δύναμης. Είχε να κάνει με τις διεκδικήσεις της μπάλας. Όποτε υπήρχε επαφή με το σώμα, συνήθως πηγαίναμε δεύτεροι στη μπάλα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε ενόψει της συνέχειας της σεζόν και ακόμα περισσότερα ενόψει της νέας σεζόν. Ένιωσα πως θα μπορούσαμε να είμαστε πιο δυναμικοί, πιο δυνατοί, πιο επιθετικοί, αλλά δεν ήμασταν» 

Ενώ εν συνεχεία ανέφερε:

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτό το στοιχείο θα πρέπει να βρίσκεται στο dna των παικτών. Θα είναι δύσκολο να αλλάξεις έναν παίκτη που είναι τεχνίτη και να τον κάνεις πιο δυναμικό και επιθετικό. Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι προικισμένοι τεχνικά .Δεν νομίζω πως είναι θέμα νοοτροπίας, έχει να κάνει με το dna των παικτών. Αυτή η ομάδα διαθέτει πολλούς παίκτες που έχουν μεγάλη τεχνική κατάρτιση αλλά υστερεί σε παίκτες με δυναμισμό. Δεν έχω αμφιβάλλει ούτε έχω αμφισβητήσει ποτέ το χαρακτήρα των παικτών μέχρι στιγμής, από αυτά που έχω δει τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες δεν έχουμε πρόβλημα όσον αφορά το χαρακτήρα των παικτών».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0